KIRIKKALE'den İstanbul'a gitmek üzere arka sıralardan bilet almasına rağmen ön sıralarda bir koltuğa oturmakta ısrar eden yolcu, otobüsün muaviniyle tartıştı. İsteği kabul edilmeyince öfkelenen yolcu, çağırdığı 3 arkadaşayla birlikte muavin ile firma görevlisi iki kişiyi bıçakla yaraladı.
Olay, Kurban Bayramı'nın son günü olan dün akşam saatlerinde Kırıkkale Otobüs Terminali'nde meydana geldi. Serdar Eroğlu, firmadan arka sıralardan aldığı biletine rağmen ön koltuklardan birine oturunca, otobüs muaviniyle tartışmaya başladı. Israrla arka koltukta oturmak istemediği belirtilen Eroğlu, otobüsten çıkıp gitti. Kısa süre sonra 3 arkadaşıyla birlikte gelen Eroğlu, otobüs muavini ve görevlilerle kavgaya tutuştu.
Otobüs muavini Selçuk Şahin, saldırgan yolcu Serdar Eroğlu ile yanındaki arkadaşlarının bıçak darbeleriyle göğsünden, aynı firmada görevli Ramiz Baran ile Cengiz Dedebali ise bacaklarından yaralandı. Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan durumu ağır olan Selçuk Şahin yoğun bakıma alındı. Diğer yaralılar Baran ile Dedebali'nin sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.
Serdar Eroğlu ile arkadaşları Selçuk Vural Bozer ve Ayhan Tomurcuk ise polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Olaya adı karışan bir kişi ise kaçtı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.