Şahin, Başkan Yardımcıları olan okul arkadaşları Çağla Su Dikmen ve Berkin Aral ile birlikte makama gelerek temsili Belediye Başkanlığı görevini yerine getirdi.
Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, “Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk"ün çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı"nın 90. yıldönümünü gururla kutluyoruz” şeklinde konuştu.
Temsili Başkan Ekin Su Şahin, belediye başkanlığı makam koltuğuna oturabilmelerinin Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk"ün sayesinde gerçekleştiğini belirterek, “Onu sonsuz teşekkürlerimle anıyorum. Bir Türk çocuğu olmaktan da gurur ve mutluluk duyuyorum” dedi.
Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu"nun görevi devraldığı günden bu yana gerçekleştirmiş olduğu faaliyet ve etkinlikleri beğendiğini, sonuna kadar desteklediğini belirten Ekin Su Şahin, daire müdürlerine talimatlar vererek yapılması istediği çalışmaların en kısa sürede tamamlanmasını istedi.
Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Tahir Olçum, temsili başkan Şahin"e, Aydın Belediyesi Hizmet Ağı (AYBA) kapsamında yürüttükleri çalışmalar hakkında bilgiler verdi.
Başkan Çerçioğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle temsili Belediye Başkanlığı ve Başkan Yardımcılıkları görevini yetiren getiren çocuklara çeşitli hediyeler vererek bayramlarını kutladı.

,