Son dönemde meşhur kahkahalarıyla çok konuşulan Saba Tümer, zaman zaman 'Bayan kahkaha' olarak anılsa da bu ünvanın asıl sahibi olan Güzide Kasacı'yı programında ağırlayarak bu kez kahkahayı ona attırdı.

İkilinin tam bir kahkaha atmosferine dönüşen sohbetinde Güzide Kasacı, Saba Tümer'e inceden bir dokundurmayla 'Bayan kahkaha'nın kendisi olduğunu ve tahtına kimsenin oturamayacağını da programın başlarında söylemekten geri durmadı.

Tümer, Kasacı'nın bu sözlerine haklılık payı vererek "Siz bana kızdınız mı? Bu kız neden böyle gülüyor benim gibi falan diye?" şeklinde bir soru yöneltti. Kasacı, "Yoo niye kızayım, ne güzel gülüyor dedim" yanıtını verince Saba Tümer, rahatlamış bir ifadeyle "Oh çok şükür" dedi.

Kızının hiç kahkaha atmadığını ancak bir kez böyle şeye şahit olduğunu anlatan Güzide Kasacı'nın bu sözü üzerine Saba Tümer, 'yiğidin hakkını yiğide' vererek "Ama sizin yanınızda gülmek çok zor" itirafını yapmaktan da çekinmedi.

TARİHİ BİR BULUŞMA OLDU

Hürriyet gazetesindeki köşesinde Saba Tümer ve Güzide Kasacı'dan bahseden Ahmet Hakan, canlı yayında telefona bağlanarak kahkahaların uçuştuğu program için "Hakikaten tarihi bir buluşma oldu" tanımlamasını yaptı.

Türk medyasında vefa duygusunun olmadığına vurgu yapan Ahmet Hakan, Saba Tümer'e 'Bayan kahkaha' sıfatı konulduğunda mutlaka Güzide Kasacı'dan da sözedilmesi gerektiğini belirtti ve bu buluşma için Tümer'i tebrik etti.

Ahmet Hakan, köşesindeki yazıda Saba Tümer için 'Postmodern Güzide Kasacı' demişti. "Bundan bahsedilmeden 'Bayan Kahkaha' denilirse büyük bir vefasızlık olur" diyen Ahmet Hakan, ikiliyi birarada görmekten de çok mutlu olduğunu belirterek medyada olması gereken bu vefa duygusunu Saba Tümer'in yerine getirmesinden kıvanç duyduğunu ifade etti.

Saba Tümer ise kendisini bu konuda uyaran Ahmet Hakan ve başka büyüklerine de teşekkür ederek vefa duygusunu hemen yerine getirmek için harekete geçtiğini belirtti ve "Ne mutlu bana ki kendisi de kırmadı ve geldi" dedi.

KAHKAHANIN ŞİDDETİNDEN KAMERA ARKASI KARIŞTI!

İkilinin uzun süreli ve volümlü gülüşleri mail yoluyla gelen mesajlarda programı dinleyenler arasında da hayli ilginç sonuçlara neden olduğunu gösterdi. Kahkahaları duyup yan odadan 'Ne oluyor?' diyen gelen yakınlarından bahsedenler, kolonlarının patladığını söyleyenler programı mail yağmuruna tuttu. Bu arada, stüdyoda da bir kişi oturduğu yerden düştü.

Saba Tümer ve Güzide Kasacı'nın sohbeti esnasında bir ara arka taraftan sesler geldi. Ekran başındakiler ne olduğunu anlayamadı. Ancak Kasacı ve Tümer kahkahayı bastılar. Saba Tümer, kahkaha arasında "Uyudu da mı düştü ne oldu?" diyerek gülmesini sürdürdü. Bu sözlerden, kamera arkasındakilerin de kahkahanın şiddetine dayanamadığı ve yere düştüğü anlaşıldı!

Bu arada program sürerken bir ara altta "Canlı yayında kahkahalar yarışıyor! Alıcılarınızın ayarlarıyla oynayınız :)" şeklinde bir yazı yer aldı.

Tümer programı kapatırken ısmarlama gibi de olsa kahkaha atarak programı kapatma talebinde bulundu. Böyle söylenince de hiç kahkaha atamadığını ifade eden Güzide Kasacı, kendi sözlerine gülmeye başlayınca Saba Tümer de eşlik etti ve program kahkahalarla sona erdi./vatan