Uyuşturucu operasyonu kapsamında ifade veren Demet Akalı'ın ilginç bağlantıları da suyüzüne çıktı.

Deniz Seki"nin gözaltına alındığı kokain operasyonunda şarkıcı Demet Akalın"ın da ifadesi alındı. Akalın"ın, sevgilisinin mesajlarını öğrenmek için cep operatöründen birini ayarladığı, Seki"nin de Demet"ten benzer istekte bulunduğu anlaşıldı.

Vatan'ın haberine göre Deniz Seki"nin gözaltına alındığı kokain operasyonu kapsamında gerçekleştirilen telefon dinlemelerine ünlü şarkıcı Demet Akalın da takıldı. Akalın, dün Zekariyaköy Jandarma Karakolu"na ifade verip, serbest bırakıldı. Ünlü şarkıcının kısa süreliğine gözaltına alınmasının nedeni ise oldukça ilginç. İşte iddialara göre Akalın"ın gözaltına alınmasının öyküsü:

“Her şey Akalın"ın ayrıldığı sevgilisi Oğuz Kayhan"ın cep telefonunda sosyetik güzel Selin İmer"in mesajlarını bulmasıyla başlıyor. Akalın o dönemde basına "Oğuz"un cep telefonunu karıştırınca mesajları yakaladım" diyor. Ancak yakın arkadaşı Deniz Seki"ye ise telefon açarak "Turkcell"de Can Akyüz diye bir hayranım var. O bana Oğuz"un mesajlarının dökümünü veriyor" diyor. Sevgilisi Hüsnü Şenlendirici"den şüphelenen Seki ise Akalın"a "Arkadaşına söyle Hüsnü"nün de cep mesajlarına baksın" diye ricada bulunuyor. Turkcell"deki Can Akyüz isimli müşteri hizmetleri görevlisi Deniz Seki ile tanışıyor ve onun isteği üzerine Hüsnü Şenlendirici"nin mesajlarını bildiriyor. Seki de mesajları öğrendiğini sevgilisine söylüyor.

Dinlemeye takıldı, ifadesi alındı

Küplere binen Şenlendirici, Deniz Seki"yi döverek mesajlara nasıl ulaştığını öğreniyor. Bunun üzerine soluğu Turkcell"de alarak Can isimli görevli hakkında şikayette bulunuyor. Turkcell olayın büyümemesi için Akyüz"ün tayinini 1 ay önce Adana"ya çıkartıyor. Tüm bunlar olurken Deniz Seki kokain operasyonu kapsamında dinlendiği için Seki"ye Turkcell"deki ajanını anlatan Demet Akalın da dinlemeye takılıyor. İlk olarak Turkcell çalışanı üç gün önce gözaltına alınıyor. Akyüz sorgusunda Deniz Seki ile Demet Akalın sayesinde tanıştığını açıklıyor. Polis Demet Akalın"ı karakola davet ediyor. Kendi aracıyla karakola gelen Akalın 15 dakika ifade verdikten sonra karakoldan ayrılıyor”.

Hüsnü de serbest

Kokain operasyonu kapsamında önceki gün gözaltına alınan Hüsnü Şenlendirici de ifadesine başvurulduktan sonra akşam saatlerinde serbest bırakıldı. Deniz Seki"nin ise polisteki sorgusu sürüyor.


Hürriyet