Elle dergisi eylül sayısında, “High School Musical” filminin sevimli yakışıklısı, Vanessa Hudgens"ın romantik sevgilisi, masmavi gözleri ve yana doğru taranmış saçlarıyla Hollywood"un gelecek vaat eden yeni yüzü Zac Efron"u sayfalarına taşıdı.


O henüz 22 yaşında ama birçoğumuzdan çok daha şanslı ve akıllı. Küçük yaşta hayal ettiği mesleği yapma fırsatı buldu, milyon dolarlar kazanmaya başladı, aşkı çok genç yaşıyor ve üstelik herkes onu çok seviyor. Yakışıklı oyuncu Zac Efron, Hollwood"un en gözde oyuncularından biri olarak bügünlerde genç kızların "ölüp bittiği" bir isim. Ama bu onun umrunda mı? Hayır değil. Çünkü onun kendisi gibi oyuncu aşkı Vanessa Hudgens"ı var. Çift, 2006 yılında “High School Musical” filminin çekimlerinde tanıştı. Çift, yeni neslin en güzel temsilcileri arasında yer alıyor.

Asıl adı Zachary David Alexander Efron olan oyuncu 18 Ekim 1987"de California"da dünyaya geldi. Çocukluk yıllarından beri uysal olan bu genç, aslında hiç sanıldığı kadar çocuksu değil. Verdiği demeçlerle ve yaşam tarzıyla olgunluğunu belli eden ve yaşça büyük aktör abilerini bile hayran bırakan Zac, kariyerine verdiği önemin altını çiziyor.

Masmavi gözleri, 1.78 boyu, yana doğru taranmış kaküllü saçları ve kemikli yüz hatlarıyla Zachary tam anlamıyla kendini oyunculuğa adamış. “High School Musical” adlı filmde yer alan genç oyuncuya, şarkı söyleyebilme kabiliyetinden dolayı albüm çıkarma konusunda teklif yağıyor. “Filmden sonra prodüktör Simon Cowell"dan müzik albümü çıkarma teklifi aldım ama hepsini de geri çevirdim. Benim önceliğim oyunculuk. Önce aktör olmaya konsantre olmam gerekiyor.” diye açıklıyor Amerikan basınına.

High School Musical"ı duymak bile istemiyorum

Sevimli yüzünü milyonlara tanıtan, Disney"in High School Musical filminin serilerini bitirdikten sonra, artık projeden çok sıkıldığını açıkladı.

“High School Musical film serisinden bir şarkı daha duymak zorunda kalırsam çok yüksek bir yerden kendimi atacağım” diyor bir televizyon programında ve bu sözleriyle neden filmin turnesine katılmadığını da açıkça belirtmiş oluyor. Oyuncu, bugünlerde “17 Again” adlı komedi filmiyle konuşuluyor. Filmde, Matthew Perry ile beraber rol alıyor. Filmin ana teması, hayatından mutsuz olan Matthew Perry, Mike O"Donell karakteriyle tekrar lise yıllarına dönmeyi, hayatını baştan yaşamayı ve mutlu olmayı diliyor ve bu dileği gerçekleşiyor. Mike bir gün uyandığında 17 yaşındaki haline dönüşüyor. Genç Mike"ı da tabii ki de yakışıklı Zac Efron canlandırıyor.

“Bana her zaman bu filmle ilgili aynı soru soruluyor. "Siz 17 yaşında olsaydınız neleri değiştirmek isterdiniz" diye. Ben hayatımla ilgili hiçbir şeyi değiştirmezdim.” diyor filmin basın toplantısında. Genç olmayı ve gençliğini yaşamayı seven oyuncu, sanıldığının aksine, gece kulüplerine gitmekten haz etmiyor. Son günlerde ailesi ile evinde vakit geçiren oyuncu, yeni projeleri değerlendiriyor. Tabii, sevgilisi Vanessa"ya da vakit ayırmayı asla ihmal etmiyor.HÜRRİYET