Keita'yı 8 milyon 150 bin Euro'ya satan Galatasaray'da şimdi gözler Elano'da... Brezilyalı oyuncu için 12 milyon Euro isteyen Sarı-Kırmızılı ekibin transfer politikası, Sambacı'dan gelecek paraya göre belirlenecek.

Başkan Adnan Polat"ın açıklamaları doğrultusunda Cana"nın ardından dört yabancı oyuncuyu daha transfer edecek olan Galatasaray"da, tüm gözler Elano Blumer"de... Disiplinsiz hareketleri nedeniyle takımda istenmeyen ve Katar"ın Al Saad ekibine 8 milyon 150 bin Euro"ya satılan Fildişili yıldızın ardından, Elano"nun da satılması gündeme geldi. Dünya Kupası"nda Brezilya Milli Takımı"nda ortaya koyduğu performans ve attığı gollerle göz dolduran yıldız futbolcu için Galatasaray"a teklif yağmaya başladı. Önceki gün kulübün kapısını çalan ve Elano için Honda artı 5 milyon Euro öneren Rus temsilcisi CSKA Moskava"ya Sarı-Kırmızılı yönetimden olumsuz yanıt geldi. Takasa sıcak bakmayan Galatasaray, Elano"yu 12 milyon Euro"dan satmayı planlıyor. Sambacı"yı kadroda görmek için uzun süredir uğraş veren İtalyan devi Juventus"un ise önümüzdeki günlerde resmi teklifini yapması bekleniyor.

Cana"nın yanına Boateng
Eğer planlandığı gibi Elano elden çıkarılırsa, gündemdeki yabancıların transferleri daha çabuk gerçekleştirilecek. Forvet için Colunga ve Sercan Yıldırım"la temasta olan Galatasaray"ın, orta alanda Cana"yla birlikte oynatmayı düşündüğü isim ise Kevin Prince Boateng... İngiliz temsilcisi Portsmouth"ta forma giyen Ganalı oyuncunun menaceri Roger Wietmann ile temasta olan Futbol A.Ş Genel Müdürü Adnan Sezgin"in, Elano"nun satılması halinde bu transferi beklenenden erken yapacağı bildirildi.

fanatik