Antalya'nın Alanya İlçesi'nde oturan 37 yaşındaki Ali Ö., 14 yıllık eşi 36 yaşındaki Zahide Ö.'nün evde bulunan 25 bin lira değerinde altın ve 15 bin lirayı alarak iş arkadaşı 36 yaşındaki Mustafa Ç. ile kaçtığını iddia etti.
 
Alanya’nın Konaklı Beldesi'nde oturan 2 çocuk annesi Zahide Ö. ve Ali Ö. arasında, bir süre önce aralarında çıkan anlaşmazlık nedeniyle tartışmalar başladı. Kestel Beldesi'nde bir akaryakıt istasyonunda çalışan Ali Ö. ile yine aynı beldede bir otelde çalışan eşi geçen salı yine tartıştı.
 
Tartışmaya Zahide Ö.'nün anne ve babasının da karışması üzerine, komşularının haber vermesi üzerine jandarma müdahale etti. Karakolda ifade veren Zahide Ö., eşinin ifade verdiği sırada evine geldi. Kapı kilitli olduğu için evde bulunan çocukları 9 yaşındaki Burak ve 11 yaşındaki Burhan, annelerini pencereden içeri aldı. İddiaya göre evdeki 25 bin lira değerinde altın ve 15 lirayı alan Zahide Ö., çocuklarını da alarak zemin kattaki evin penceresinden tekrar çıkıp, otomobille ayrıldı.
 
KOMŞULAR HABER VERDİ
 
Kadının pencereden içeri girdiğini gören komşuları durumu Ali Ö.'ye haber verdi. Motosikletiyle eşinin peşine düşen Ali Ö., onu kısa süre sonra Konaklı çıkışında durdurdu. Çocuklarını alan Ali Ö., evine döndü. Eve gelmeyen Zahide Ö. ise bu olaydan sonra buluştuğu eşinin iş arkadaşı olan evli Mustafa Ç. ile kaçtı. Eve gelen Ali Ö., eşinin evdeki para ve ziynet eşyasını aldığını fark etti. Jandarma karakoluna giderek şikâyette bulunan Ali Ö., eşinin bulunmasını istedi.
 
'YUVAMIZI YIKTI'
 
Olanlar karşısında şoke olduğunu belirten Ali Ö., çocuklarına ve kendisine kayınvalidesinin baktığını söyledi. Eşinin aile dostları ve iş arkadaşı Mustafa Ç. ile kaçtığına inanamadığını belirten Ali. Ö, "Mustafa yıllardır birlikte çalıştığım, ailece görüştüğüm arkadaşımdı. Yaptıklarına bir türlü anlam veremiyorum. Yuvamızı yıktılar" dedi.
 
EVLATLIKTAN REDDETTİ
 
Kızının evi terk etmesine büyük tepki gösteren Fatma Akman, "Benim artık böyle bir kızım yok. Onu evlatlıktan reddediyorum. Onu affetmiyorum. Çocuklarına ve ailesine ihanet etti" dedi.