Ayşe Yüksek, dün saat 15.00 sıralarında bir akrabasını telefonla arayarak, kocası Sezai ve kızı Duygu’yu uykuda öldürdüğünü söyleyip telefonu kapattı. Akrabanın arayıp adresi verdiği Esenyurt İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, apartmanın giriş katında oturan ailenin evine geldiğinde, elinde bıçakla kendisini doğrayan Ayşe Yüksek isimli ev kadınını fark ederek dairenin camını kırıp eve girdi. Polis, yatak odasında ve çocuk odasında 2 kişinin kanlar içindeki cesetleriyle karşılaştı.

SIK SIK TARTIŞIYORLARDI

Nakliyatçılık yapan Sezai Yüksek’in 1 ay önce banka kredisiyle aldığı ev eşinin ailesine uzak olduğu için çiftin sık sık tartıştığı ve kızları Duygu’nun da bu tartışmalara şahit olduğu belirtildi. Ayşe Yüksek, gece uykuya dalan kocası Sezai Yüksek ve çocuk odasında uyuyan kızı 4. sınıf öğrencisi Duygu’yu defalarca bıçaklayarak öldürdü.
GUATR VE SİNİR HASTASIYDI

Ayşe Yüksek’in, cesetler ile birlikte evde 12 saat geçirdikten sonra bir akrabasını telefonla arayarak cinayeti haber verdiği öğrenildi. Camı kırarak eve giren polis ekipleri, guatr ve sinir hastası olduğu için hap kullanan kadını ambulansla hastaneye sevk etti. Polis ve cumhuriyet savcısı, olay yerinde incelemelerde bulundu.