Tiyatrocu Nilgün Belgün, katıldığı programda dobra dobra açıklamalar yaptı. 2 kez aynı kişiyle evlenen Belgün, eşi çocuk isteyince boşandığını söyleyerek ilginç bir anısını anlattı.


SKYTURK'te Ali Saydam ve Şirin Sever'in sundukları Bildiğin Gibi Değil programına konuk olan tiyatrocu Nilgün Belgün, kendisiyle ilgili samimi itiraflarda bulundu.

26 ve 34 yaşında iki kız annesi olan Nilgün Belgün, ilk eşinden olan büyük kızının ardından küçük kızının babasıyla 2 kez evlenip boşanmış. Nilgün Belgün, bunun nedenini şöyle anlattı:

"Aynı adamla tekrar evlenmemin nedeni şuydu: Bizim çok güzel bir evliliğimiz vardı. Fakat çocuk istedi eşim. Ben de daha önceki eşimden çocuğum olduğu için çocuk yapmak istemedim. O da bana boşanalım dedi. Ben de kabul ettim. Boşandık. Sonra eşim bana geldi dedi ki 'Bir insanın hayatta sevdiği kadından çocuk istemesi hata mı?' dedi. Çok hoşuma gitti. Ben de 'Hadi gel evlenelim' dedim, yaptım küçük kızımı."

Hiç öyle görünmüyorum ama içki içmem

Gezmeyi ve eğlenmeyi çok sevdiğini anlatan Nilgün Belgün, İçki içen bir kadın gibi gözüküyorum ama ağzıma içki koymam. Gece hayatını, gezmeyi severim ama içkiyi sevmem" diye konuştu.

3 kez evlenip boşanan Nilgün Belgün, yaşadığı hiç bir ilişkide karşısındaki insanı aldatmadığını söyledi.

Belgün, "Evlilik kurumuna saygılıyımdır. Ben hayatımda hiç bir erkeği aldatmadım, kocam, sevgilim hiç kimseyi. Bir ilişki varsa bu saygıyla yaşanmak durumundadır" dedi.

KAYNAK: TELEVİZYONGAZETESİ