KONYA"da 30 yaşındaki Fatma Süslü, evine gittiği ve eşi cezaevinde olan 32 yaşındaki Gülbiye Yılmaz"ı, “kocandan bir çocuğum var, ayrılacaksın” deyip karnından bıçakladı. Yılmaz, ambulansla hastaneye kaldırıldı. Fatma Süslü ise kaçtı.
Olay, 19.00 sıralarında Karatay İlçesi Şems Mahallesi Kınalı Sokak"ta meydana geldi. İddiaya göre Fatma Süslü, Gülbiye Yılmaz"ı telefonla arayarak “Kocandan çocuğum var, ayrılacaksın” dedi. Yılmaz, ise Süslü"yü evine davet ederek konuşmak istedi. Fatma Süslü, yanında bulunan ve isminin Filiz olduğu öğrenilen başka bir kadınla Gülbiye Yılmaz"ın evine gitti.
Fatma Süslü, Yılmaz,"a iddiaya göre, “Kocandan çocuğum var, ayrılacaksın. Kocan cezaevine yeni girdiğinde, cezaevinde evlendim” dedi. Çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Süslü, Yılmaz"ı, karnından bıçakladı. Gülbiye Yılmaz, komşularının yardımı ile ambulansla Konya Numune Hastanesi"ne kaldırıldı. Yılmaz"ın sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. Gülbiye Yılmaz"ın eşi 35 yaşındaki Ramazan Yılmaz"ın, 5 ay önce tutuklandığı öğrenildi. Polis, Fatma Süslü ve Filiz adlı kadının yakalanması için çalışma başlattı.