ANTALYA'da başı testereyle kesilmiş halde bulunan emekli gümrük memuru 60 yaşındaki Osman Aşık'ın eşi Aynur Aşık, bugünkü duruşmada cinayet sanıklarına seslenerek, “Kocamın başını istiyorum. Vücudunun üst kısmı yok. Nerede olduğunu söyleyin” dedi.

Antalya'da 2 yıl önce Osman Aşık'ı öldürdükleri suçlamasıyla yargılanan İbrahim Bozkurt ile Bahar Sarıtaş, bugün yine hakim karşısına çıktı. Antalya 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davaya, öldürülen Osman Aşık'ın 28 yıllık eşi Aynur Aşık da katıldı.

Aynur Aşık, Mahkeme Başkanı Süleyman Teke"ye, “Kocamın başını istiyorum. Vücudunun üst kısmı yok. Çocuk mezarı gibi mezara koydum. Nerede olduğunu söylesinler yeter. Kafası ile gövdesini birleştireceğim” dedi. Mahkeme Başkanı Teke'nin “Ne yaptınız adamın kafasını” diye sorması üzerine, sanıklardan İbrahim Bozkurt “Ben bu kadının kocasını sadece boğdum. Yani boğarak öldürdüm. Ormanlık alanda kimbilir ne oldu kafası bilmiyorum” dedi. Diğer sanık Bahar Sarıtaş ise “Ben de bilmiyorum adamın kafasının nereye gittiğini. Haberim yok” diye konuştu.

Duruşma 27 Ocak tarihine ertelendi.

CİNAYET NASIL OLMUŞTU?

Akraba ziyareti için İstanbul'a giden Aynur Aşık, 30 Ocak 2009 tarihinde Antalya'daki evine döndüğünde eşini evde bulamadı ve hırsız girdiğini fark etti. Polis, Osman Aşık'ın en son görüştüğü kişiler olan İbrahim Bozkurt ile Bahar Sarıtaş'ı şüpheli olarak gözaltına aldı. Polis savcılıktan aldığı izinle İbrahim Bozkurt'un evinde arama yaptı. Aramalarda Osman Aşık'ın evinden çalınan müzik seti, tabanca ile Bozkurt'un birlikte yaşadığı Bahar Sarıtaş'ın üzerinde, evden çalınan ziynet eşyaları bulundu. Bozkurt, “Bahar Sarıtaş ile birlikte 29 Ocak 2009 günü Osman Aşık'ı öldürdük ve bir çuval içerisine koyduk. Hurda toplamada kullandığım 3 tekerlekli motosikletime bindirerek Vakıf Zeytinliği arazisine bıraktık” dedi.

Polis, zanlının gösterdiği yerde, Osman Aşık'ın bedeninin yarısı çamur içerisine gömülmüş, bir kısmı parçalanmış çuval içerisindeki cesedi buldu. Yapılan incelemede Osman Aşık'ın başının testere ile kesildiği, daha sonra atıldığı zeytinlik alanda köpekler tarafından çuvalın parçalandığı, vücudunun karın ve ayak kısmının yendiği belirlendi.