Kocaman, “Yumruk olun” dediği futbolcularının gard alamadığı Malatya maçı sonrası soyunma odasında “Hayatımın en rezil günüydü. Utandım. Bu yüzden hepinize teşekkür ederim” dedi

F.BAHÇE Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Yeni Malatya yenilgisinin ardından oyuncularına öyle sözler sarfetti ki, dövmekten beter etti.. Maç sabahında yapılan çalışmada oyuncularına “Sezona bütün şiddetimizle girmemiz lazım. Saha içinde yumruk gibi olmanızı istiyorum. Takım olmanızı istiyorum, mücadele etmenizi istiyorum. Bunu yapabilecek güçtesiniz. Bu forma için, bu arma için, onurunuz için, her koşulda bizi destekleyen milyonlar için bunu yapmak zorundasınız” diyen Kocaman, TFF 2. Lig ekibinden alınan 2-1"lik yenilgi sonrasında ise son derece sinirliydi..

NE yayıncı kuruluşa konuşan, ne de basın toplantısına katılan Kocaman, tüm oyuncular soyunma odasına girdikten sonra kapıyı kitledi ve yaklaşık 45 dakika süren bir konuşma yaptı.. Federasyon görevlilerine dahi kapı açılmazken, tecrübeli hoca futbolcularına şu anlamlı sözleri söyledi:

“HAYATIMIN en kötü ve rezil günüydü. Skordan ve futboldan utandım. Bana böyle bir gün yaşattığınız için Allah sizden razı olsun! Çok teşekkür ederim. İstanbul"da çalıştık, sahada bundan eser yoktu. Sanki bilerek oynamıyorsunuz. Bu mağlubiyetin mazereti olamaz. Herkes şapkasını önüne koysun ve "Nerede hata yapıyorum" desin.”

Caner tüm takımın elini havada bıraktı

F.BAHÇE"NİN formsuz sol beki Caner Erkin, Yeni Malatya maçında tüm takım arkadaşlarına tavır yaptı. 74. dakikada yerini bir başka formsuz arkadaşı Andre Santos"a bırakan Caner onun uzattığı eli havada bırakırken, daha sonra da yedek kulübesinde kendisine elini uzatan kimseye karşılık vermedi..

Fener"in lig dışında yüzü GÜLMÜYOR!

F.BAHÇE, bu sezon Süper Lig dışında 7 resmi maçtan da (4 Avrupa Kupası, 3 Ziraat Türkiye Kupası) galibiyetle ayrılamadı. Şampiyonlar Ligi 3. ön elemede Young Boys"u, Avrupa Ligi play-off"unda ise PAOK"u iki maçta da yenemeyen Kanarya, Ziraat Türkiye Kupası"nda da oynadığı 3 maçı da kaybetti.

Alex"in yıllık maaşı "3" Malatya ediyor!

F.BAHÇE"Yİ kupanın dışına iten Yeni Malatya"nın dünkü 11"inin toplam değeri Alex"in yıllık ücretinin 3"te 1"ine eşit.. F.Bahçe karşısında maça başlayan takımın toplam değeri 1 milyon 150 bin Euro.. Sakatlığı nedeniyle dünkü maçta tedbir amaçlı oynatılmayan Alex"in yıllık ücreti ise 3.5 milyon Euro..