Alanya"da bir gazinoda konsomatris olarak çalışan Hicran Sındık ile 22 Ekim"de resmi nikâh kıyarak evlendiği eşi Mustafa Sındık, geçen cumartesi günü saat 09.00 sıralarında otomobille Cikcilli beldesindeki Taşbaşı mevkiine geldi.

Para tartışması İddiaya göre, Sındık çifti, otomobil içinde bir süre Alanya Kalesi"ne karşı oturdu. Bu sırada Mustafa Sındık, eşine "Neden daha fazla para kazanmıyorsun?" diye sorunca aralarında tartışma başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine sinirlenen Mustafa Sındık, otomobilin bagajında bulunan av tüfeğini alarak eşine ateş etti. Av tüfeğinden çıkan dört saçma Hicran Sındık"ın sağ diz kapağını parçaladı.

Otomobille kaçtı Mustafa Sındık otomobille olay yerinden kaçarken, Hicran Sındık çevredekilerin haber vermesi üzerine gelen ambulansla Başkent Üniversitesi Alanya Uygulama ve Araştırma Hastanesi"ne götürülerek ameliyata alındı.

Aradan geçen bir haftaya rağmen hâlâ yoğun bakım ünitesinden çıkamayan Hicran Sındık"ın doku zedelenmesi nedeniyle bacağı diz kapağından kesildi.

Eşine ateş eden Mustafa Sındık ise henüz yakalanamadı. Sındık"ı arama çalışmalarını sürdüren polis ve jandarmanın 50"den fazla işyeri ve evde arama yaptığı belirtildi. - milliyet