Eşinin 8 yıldır sürekli kendisini dövdüğünü söyleyen hamile kadın, ambulansta gözyaşlarını tutamadı.

Alınan bilgiye göre, Sağlık Mahallesi 86020 sokaktaki 4 numaralı evde oturan 1 çocuk annesi 9 aylık hamile Nesibe G. (38) ile eve sürekli alkollü geldiğini öne sürdüğü eşi Mehmet G. (40) arasında tartışma çıktı. İddiaya göre, eşi tarafından alkol kullanmaması yönünde uyarılan Mehmet G., eşini 7 yaşındaki kızının gözleri önünde saçlarından tutarak yere çarptı. Fenalık geçiren Nesibe G.'ye ilk müdahale komşularının haber vermesi ile olay yerine gelen 112 ekiplerince yapıldı. Hamile kadın, ekiplerin müdahalesi sırasında gözyaşlarını tutamadı. 9 aylık hamile olduğunu söyleyen Nesibe G., eşinin 8 yıldır kendisini sürekli dövdüğünü söyledi. Sürekli alkol kullandığını öne sürdüğü eşinin, kendisini yere çarptığını belirten Nesibe G., "Yine alkol kullandı. Ben de uyardım. Uyarmayacak, karşısında cevap vermeyecekmişim. 9 aylık hamile olduğum halde yine dövdü" diye konuştu.

Annesi gözleri önünde dayak yiyen 7 yaşındaki kızları Müslüme ise babasının annesini her zaman dövdüğünü ve çok korktuğunu söyledi. Babasının sürekli alkol kullanmasından dert yanan Müslüme, "Babam yine içti. Annemi dövdüğü gibi yatak odasının penceresinin kapısının camlarını kırdı" dedi.

Hamile kadın, ambulansla Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi'ne kaldırılırken, Mehmet G. ise polis ekiplerince Osmaniye Polis Merkezi'ne götürüldü.
Sabah