Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 11. Antalya Uluslararası Piyano Festivali, komediyi klasik müzik ve popüler kültürle birleştiren teatral gösterileri ile çığır açan Igudesman & Joo'yu ağırlayacak.

4 Aralık günü saat 20.30'da Antalya Kültür Merkezi'nde sahne alacak ikili, “A Little Nightmare Music” (Küçük Bir Kabus Müziği) başlıklı olay yaratan ilk gösterilerini sunacaklar.

Festivalin en merak edilen sanatçıları arasında olan Igudesman & Joo'yu izleyebilmek için, Türkiye'nin birçok şehrinden sanatsever Antalya'ya geliyor.

12 yaşından beri arkadaşlıkları süren Aleksey Igudesman (keman) ve Hyung-ki Joo (piyano), yarattıkları gösteriyle klasik müziği internette de popüler hale getirmeyi başardı. Bugüne kadar YouTube"daki videolara 15 milyondan daha fazla tıklanan ikili televizyon programlarına çıkıyor, pop yıldızlarıyla konser veriyor, Oscarlı Hollywood bestecileriyle proje yürütüyor. İkilinin hayali daha geniş ve genç bir izleyici kitlesine ulaşabilmek.

Sanat yönetmenliğini Fazıl Say'ın yaptığı, ana sponsorluğunu Volkswagen'in üstlendiği festival, 16 Aralık'a kadar Antalya Kültür Merkezi'nde sanatseverlerle buluşmaya devam edecek.