Kızlarının hayatından endişe ettiklerini belirten Poyraz ailesi, yanlarında taşıdıkları fotoğraf ile her yerde kızlarını arıyor.
Edinilen bilgiye göre Söke'de bir kuaför dükkanında çalışan Petek Poyraz (16), 40 gün önce işine gitmek için evinden ayrıldı ve Söke'de çalıştığı kuaför dükkanına geldi. Petek'in saat 16.30'da işyerinden ayrıldığı ve o günden bu yana kendisinden haber alınamadı.
Söke Şoförler ve Otomobilciler odası bünyesinde kurtarıcı şoförü olarak çalışan baba Birol Poyraz ve ev hanımı anne Fatma Poyraz, kızlarıyla 30 gün önce çok kısa bir telefon konuşması yaptıklarını ve bir daha haber alamadıklarını söyledi. Anne Fatma Poyraz “Kızımız 17 Şubat Pazar günü mesainin olduğunu söyleyerek evden ayrıldı ve çalıştığı Kuaför dükkanına gitti. Çalıştığı iş yerinden 16.30'da ayrılmış ve bir daha haber alamadık. O günden 10 gün sonra kısa bir telefon konuşması yaptık ve kendisinin Denizli'de olduğunu söyledi ve o an telefon kesildi. Edindiğimiz bilgiye göre kızımız Koçarlı yada Aydın'da olabilir. Yine bir başka bilgiye göre 23 yaşındaki bir gencin yanındaymış. Bu kişinin Koçarlı ve Aydın'da akrabalarının olduğunu öğrendik, fakat ulaşamadık. Biz kızımızın yaşamından endişe duymaya başladık” dedi.
İş yerinden zaman zaman izin alarak Aydın, Nazilli ve Denizli'de kızını aradığını ve bir türlü izine rastlayamadığını belirten Baba Birol Yılmaz ise “Şayet kızımız evlenme vadiyle götürüldüyse biz ortaya çıkmalarını istiyoruz. Ailesi ile görüşülür ve nikah masasına oturulur. Ama kızımızdan hiçbir haber almadan beklememiz bizim tedirginliğimizi arttırıyor. Kızımızın hayatından endişe duyar olduk” dedi.