Kızlardan biri müdür yardımcısının kendisine tecavüz ettiğini öne sürdü

Adana"da, 17 yaşlarındaki 2 kızı lüks otellerde erkeklere pazarladığı iddia edilen ve aralarında bir lise müdür yardımcısı ile bir şarkıcının da bulunduğu 6 kişi gözaltına alındı.
Kızlardan biri, müdür yardımcısının kendisine tecavüz ettiğini ileri sürdü.
Çocuk Şube Müdürlüğü ekipleri, ailesi tarafından 2 yıldır kayıp olduğu bildirilen ve adı açıklanmayan 17 yaşındaki kızı kent merkezinde buldu.

"İki yıldır pazarlıyorlar"

Çocuk Şube Müdürlüğü"ne götürülen genç kız, kendisi ile aynı yaştaki bir başka kızla, yerel şarkıcı R.N."nin evinde kaldıklarını, bu kişi ile birlikte bir okulun müdür yardımcısının kendilerini 2 yıldır erkeklere pazarladığını ileri sürdü.
Müdür yardımcısının kendisine tecavüz ettiğini de iddia eden genç kız, bu kişilerin buldukları müşterilerle lüks otellerde ilişkiye girdiklerini anlattı.
Tehdit edildiklerini de söyleyen kayıp kızın ifadesi üzerine başlatılan operasyonda, lise müdür yardımcısı ile şarkıcı R.N."nin de aralarında bulunduğu 6 kişi gözaltına alındı. Diğer genç kız da kurtarıldı.

Adliyeye sevk edildiler

Kızların Çocuk Şube Müdürlüğü"nde avukat ve psikiyatrist huzurunda ifadeleri alınırken, 6 şüpheli, sorgularının ardından adliyeye sevk edildi./milliyet