Özden ATİK / AHT

İki kız kardeşin saçlarını yıkarken kıyafetlerinin içinden elini sokarak göğüslerini ellediği iddia edilen Serdar H. hakkında "cinsel saldırı" suçundan 14 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.

İddiaya göre Birze Ç. ve İzem Ç. adlı kardeşler saçlarını boyatmak için Mecidiyeköy'de bulunan bir alışveriş merkezinin içerisindeki kuaföre gitti. Saçını boyattıktan sonra yıkama işlemi için kuaför salonunun arka kısmında bulunan odaya geçen İzem Ç.'nin saçını Serdar H. isimli çalışan yıkmaya başladı. Serdar H. daha sonra İzem Ç.'ye üzerindeki havluyu düzelmesini söyledi ancak daha sonra ' ben düzeltirim' diyerek havluyu tutup İzem Ç.'nin kıyafetlerinin içerisinden elini sokarak göğüslerini ellemeye başladı. Serdar H. olayın şokuyla ne yapacağını bilemeyen İzem Ç.'nin saçlarını kurularken "Sende elini sütyeninin içine sok, bak nasıl hoşuna gidecek" şeklinde sözler söyledi.

KIZKARDEŞİNİ TACİZ ETTİ
Kızkardeşi kalktıktan sonra saçlarını yıkatmak için yıkama odasına giden Birce Ç. de aynı tacizlere maruz kaldı. Birce Ç.'nin saçını yıkamaya başlayan Serdar H. daha sonra genç kızın saçlarına masaj yapmaya başladı ve "göğüslerini aç" dedi. Bunun üzerine Serdar H.'ye "Ne diyorsunuz anlamadım" diyen Birce Ç. adamın elini kıyafetlerinin içerisinden sokarak göğüslerini ellemeye başlamasıyla şok oldu. Bunun üzerine kuaför yetkililerine haber veren iki kız kardeş polisi arayarak ihbarda bulundu. Olay yerine gelen polisler Serdar H.'yi gözaltına alarak ifadesini aldı. Serdar H. İfadesinde suçlamaları reddederek Birce Ç.'nin saçını boyamaya başladığında üzerine taktıkları önlüğü kapatmasını söylediğini aksi takdirde üzerinin boya olacağını söylediğini ancak Birce Ç.'nin "sen kapat "dediğini ve bunun üzerine önlüğü düzelttiğini ancak herhangi bir tacizde bulunmadığını belirtti. Serdar H. Ayrıca Birce Ç.'nin kendisine "Sen ne güzel masaj yapıyorsun. Telefon numaranı ver de arkadaşlarımda tavsiye edeyim" dediğini İzem Ç. İle ise aralarında hiçbir konuşma geçmediğini neden böyle bir iftira attıklarını bilmediğini anlattı. Savcılık Serdar H. Hakkında "cinsel saldırı" suçundan 4 yıldan 14 yıla kadar hapis istemiyle dava açtı. Serdar H. İstanbul Asliye Ceza Mahkemesi'nde hakim karşısına çıkacak.