Haber gariplikler ülkesi Hindistan'dan... 35 yaşındaki baba, kutsal emir geldi deyip kızıyla evlendi. Kız şimdi hamile...

Afazuddin Ali adlı baba polis tarafından gözaltına alındı. Ülkenin batısındaki Bengal'de yaşanan olayda, sapkın babanın günlük işlerde çalışan bir köylü olduğu bildirildi. Öz kızı ile evlenip, onu hamile bırakan Ali, "kutsal emir" üzerine evlendiği iddiasında.

Gözaltına alınan baba, aileden kimse şikayetçi olmayınca çıkarıldığı mahkeme tarafından serbest bırakıldı. Bu sapkın evlliğin 6 ay önce gerçekleştiği belirlendi. Baba da zaten durumu saklamadı ve kızı ile evlendiğini itiraf etti.

KIZI HİÇ OKULA GİTMEMİŞ

Polis, "Baba hakkında soruşturma dosyasının hazırlanması için kızın gerçek yaşı tespit edilecek. Bunun için de bazı tıbbı tetkikler yapılacak. Kız bugüne kadar hiç okula gitmemiş ve durumun onu korkuttuğu anlaşılıyor" açıklamasında bulundu.

TANRI İSTEMİŞ, EVLENMİŞ

Mahkeme çıkışı herhangi bir pişmanlık göstermediği bildirilen Ali'nin "Bir suç işlediğime inanmıyorum, siz Tanrı'nın ne istediğini görmüyor musunuz" dediği bildirildi.

Hindistan'da geçtiğimiz günler de bir hintli, geçmişte bir köpeğe kötü davrandığı ve lanetlendiği inancıyla bir dişi köpekle evlenmişti.

internethaber