Acılı babayı, inşaatta çalışan bir işçi son anda yakaladı.

Alınan bilgiye göre, kentteki askeri birlikte uzman çavuş olarak görev yapan M.K. ve ev kadını S.K. çiftinin 5 çocuğundan en büyüğü olan N.K. (17) Yunus Emre Mahallesi"ndeki evlerinde, sabah saatlerinde babasına ait beylik tabancayla göğsüne bir el ateş ederek intihar etti.

İhbar üzerine eve gelen sağlık ekiplerince yapılan kontrolde, genç kızın olay yerinde yaşamını yitirdiği anlaşıldı.

Sivas Emniyet Müdürü Ahmet Kemal Seyhan da olay yerine gelerek incelemelerde bulundu.

Kızının ölüm haberini alan M.K, gözyaşları içinde evinin önüne geldi.

Mesai arkadaşlarının yardımıyla güçlükle ayakta durabilen baba, bir anda baygınlık geçirdi.

Meslektaşları ve polis ekiplerinin ilk müdahalesiyle kendine gelen baba, olay yerine çağrılan ambulansla hastaneye kaldırıldı. Bir süre sonra hastaneden tekrar evinin önüne gelen baba M.K, sokakta üzgün bir şekilde gezerken aniden koşarak evinin karşısındaki inşaat halindeki binanın 3. katına çıkarak intihar girişiminde bulundu.

İnşaatın 3. katından atlamaya kalkışan acılı babayı, bir işçi son anda yakaladı. Polis ekipleri ve meslektaşları tarafından binadan indirilen baba M.K, sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye götürüldü.

Acılı babanın, "Bu acıya nasıl dayanırım, bu acıyla nasıl yaşarım, öbür tarafta Allah"a nasıl hesap veririm" şeklinde ağıt yaktığı duyuldu.

Genç kızın cesedi ise Cumhuriyet Savcısı"nın incelemesinin ardından otopsi yapılmak üzere Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi morguna kaldırıldı.

Lise eğitimine bir süre önce ara verdiği öğrenilen genç kızın, kısa süre önce de Elazığ"da bir hastanede güvenlik görevlisi olarak çalışan C.K. ile nişanlandığı ve bu kişiyle Kurban Bayramı sonrası için evlilik planı yaptığı belirtildi.

İntihar etmeden önce nişan yüzüğünü ve takılarını çıkardığı belirtilen N.K"nın gece saatlerinde cep telefonuyla konuştuğu nişanlısıyla da ekonomik sorunlar nedeniyle tartıştığı iddia edildi.

Olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi./milliyet