Bir apartmanın 5'nci katında yaşayan ve psikolojik sorunları bulunan 38 yaşındaki D. Ö., iddialara göre geçirdiği cinnet sonucu bir buçuk yaşındaki kızı Şeyma'yı önce evinin penceresinden aşağıya sarkıttı, ardından da boşluğa bıraktı. Beton zemine çakılan talihsiz çocuk olay yerinde feci şekilde can verdi. Olay sırasında evde uyuyan 53 yaşındaki baba Talip Ö. ise çığlıklar üzerine balkona koştuğunda, beton zeminde kanlar içerisinde yatan kızını gördü. Küçük kızın cesedi Rize Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırılırken, anne D. Ö. gözaltına alındı.

Olay sonrasında konuşan acılı baba Talip Ö., eşinin bir süredir psikolojik sorunları bulunduğunu belirterek "Olayı görenler annesinin çocuğu pencereden sarkıttığını, sonrada aşağıya attığını söylemiş. Ne olduğunu bilmiyorum. O benim tek çocuğumdu. Çok üzgünüm" dedi.

Mahalle sakinleri ise D. Ö.'nün küçük kızını pencereden sarkıttığını gördüklerini ileri sürerek, "Kendi aramızda kızı düşürecek diye konuşurken çocuk düştü" diye konuştular. Morgdan kızının cesedini alan Talip Ö., cenazeyi defnetmek üzere memleketi Artvin'in Yusufeli ilçesine götürdü.

Olay sonrası gözaltına alınan anne D. Ö. çocuğunu camdan aşağıya bıraktığı yönündeki suçlamaları kabul etmedi ve "Ben içerdeydim. Yeni kalkmıştık. İki saniye içinde cama çıkmış. Nasıl düştüğünü bende merak ediyorum. Konsol vardı. Galiba onun üzerine, oradan da cama çıktı" dedi.

Anne D.Ö.'nün sorgulaması sürüyor.