Antalya'nın Gazipaşa İlçesi'nde öz kızına cinsel tacize göz yuman 52 yaşındaki Yaşar K. 25 yıl hapse mahkum edildi. Cinsel tacizde bulunan 3 arkadaşı ise 12 ile 13 yıl arasında hapis cezalarına çarptırıldı. 

Gazipaşa'da 2007 yılında Yaşar K., arkadaşı Kadir Uçan (34), Erol Kılınç (37) ve Mustafa Yılmaz (48) ile evde alkol aldı. Bu sırada Y.K.'nin kızı 13 yaşındaki D.K. de yanlarına oturdu. İddiaya göre Yaşar K.'nin arkadaşları bir süre sonra küçük kızı elle taciz etti. Babanın da bu duruma izin verdiği ileri sürüldü. Yaşar K.'nin 3 arkadaşı, farklı zamanlarda da küçük kızı taciz etmeye devam etti. Olayın farkına varan anne Ş.K.'nin (40) şikayeti üzerine Yaşar K. ve 3 arkadaşı gözaltına alınıp adliyeye çıkarıldı. Baba ve 3 arkadaşı çıkarıldıkları mahkemece, 'mağdurun beden ve ruh sağlığını bozacak şekilde çocuğa cinsel istismar' suçundan tutuklandı. 

Alanya 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde 4 yıldır devam eden davanın karar duruşması, bugün yapıldı. Mahkeme heyeti, kızına yapılan cinsel tacize göz yumduğu iddiasıyla baba Yaşar K.'yı 25 yıl 11 ay hapis cezasına çarptırdı. Küçük kıza cinsel tacizde bulunan Kadir Uçan 13 yıl 5 ay, Erol Kılınç 12 yıl 6 ay, Mustafa Yılmaz ise 12 yıl 6 ay hapis cezası verildi. Sanıklar, duruşmanın ardından Alanya L Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumu'na gönderildi.