ABD'li petrol zengini Malone Mitcell, kızı için Bodrum Gümbet'te 50 milyon dolara otel satın aldı.

ABD, İngiltere, Fas, Romanya ve Kuzey Denizi'nden sonra Güney Doğu Anadolu'da üç bölgede arama lisansı alan Teksas merkezli Amerikan'ın önde gelen petrol şirketlerinden Transatlantic Petroleum şirketinin yönetim kurulu başkanı ünlü işadamı Mitcell, kızı için Bodrum'un Gümbet semtinde 50 milyon dolara satın aldığı 4 yıldızlı 100 yataklı, restoran, fitness center, yüzme havuzu ve Türk hamamı bulunan Gündem Resort Hotel'in açılışını yaptı.

Amerika'dan özel bir uçakla 30 işadamı ve eşleri ile birlikte gelen ve geçtiğimiz yıl Oklahoma Üniversitesi'ne 58 milyon dolar bağış yaparak adından söz ettiren Malone Mitchell, oteli, eşi Amy Mitchell, kızı Melia Mitchell, otelin Faslı genel müdürü Maya Dommahi ve çok seçkin 100 kişinin katıldığı sade bir davetle açtı.

Gecede Fas'ın Rabat kentinden yine özel uçakla Bodrum'a gelen 4 kişilik Bola Bola müzik grubu ilginç etnik kökenli dansları ve şarkıları ile izleyenleri coşturdu. Ameriklı kadınlar ahşap iskele üzerinde çıplak ayakla dans etti. Geceye katılan konuklara Teksas ve Meksika mutfağının seçkin yemekleri ikram edildi. Amerikalı işadamı 1 saatlik açılış için geldiği Bodrum'dan yine eşi ve özel uçağı ile ülkesine döndü.