Mehmet Ali Erbil"e “Sana Kaya Çilingiroğlu"nun sevgilisini gönderiyorum” diyen fuhuş çetesi liderine Çilingiroğlu"dan yalanlama geldi: Bu kişileri tanımam. Kız cazip hale gelsin diye sevgilim olduğunu söylemişler

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil ve müzisyen Ozan Doğulu"nun da isminin karıştığı fuhuş operasyonunun telefon kayıtlarında Kaya Çilingiroğlu"nun adının geçmesi dikkatleri bu yöne çekti. Çetenin lideri Aliona"nın Mehmet Ali Erbil ile telefonda yaptığı kadın pazarlığında Çilingiroğlu"ndan bahsederek “Sana Kaya"nın sevgilisini göndereyim. 30 yaşında... Balık etli, ince belli değişik bir kız...” sözleri kafa karıştırdı. Bunun üzerine gözler Kaya Çilingiroğlu"na çevrildi. Fuhuş çetesi lideri Aliona"yı tanımadığını vurgulayan Çilingiroğlu “Bu insanların benim ismimi kullanmaları doğaldır. Hani bir kadın ilgi çeksin diye "Angelia Jolie"ye benziyor"derler ya.. Bu da o hesap olmuş. Millete çekici gelsin, cazip gelsin diye öyle benzetmeler yaparlar. "Kaya çok beğeniyor, onun sevgilisi"diye konuşarak kızların fiyatını, değerini artırıyorlar. Oysa bu kişilerle alakam bile yok” dedi.

İşte o görüşme:

Erbil: Bana moral vermen lazım bak ayrılıyorum karıdan.

Aliona: Geçmiş olsun ben televizyon seyretmedim biliyorsun haberim yok. Çok fena şeyler var elimde.

Erbil: Hadi moral istiyorum bana güzel bir şey yaşat böyle.

Aliona: Yatak mı istiyorsun karar ver moralse ben veririm, yataksa gönderim hatta görüntü istersen.

Erbil: Çok param yok artık, karı istiyor bütün paraları, karı aldı ona göre.

Aliona: Kaya Çilingiroğlu yok mu onun sevgilisini sana yollayayım mı?

Erbil: Güzel mi?

Aliona: Çok fena 30 yaşlarında değişik balık eti böyle ince belli falan filan yani çok değişik bir insan sadece İngilizce konuşuyor Türkçe bilmiyor senin İngilizce de çat pat di mi?

Erbil: Yatakta çok İngilizce"ye gerek yok.

Ozan Doğulu zorda

Fuhuş operasyonunda adı geçen Ozan Doğulu ise, iddialardan dolayı çok zor günler geçiriyor. Yeni evli olan ünlü müzisyenin cephesinden “Ozan"ın bu işlerle ilgisi yok.. Birileri onun adını bulaştırıyor” açıklaması geldi. İşte telefon kayıtlarındaki Ozan Doğulu ile ilgili bölüm.

Aliona: Hayatım bu şey Kenan"ın bahsettiği kız geldi küçük olan var ya 19"luk ama.

Ozan: Kim?

Aliona: 19"luk geldi. Burda iki tane var hem de iki tane fena 19"luk

Ozan: Hadi be!

Aliona: Fena bir tanesi ayın 4"ünde gidiyor. Bir tane de 26"da mı ne gidecek.

Ozan: Görüşelim gitmeden işte.

Aliona: Yani sen ara beni çünkü birbirinden fena.

Ozan: Eyvah eyvah!

VATAN