Şanlıurfa'da erkek ailelerinin cebini yakan kız isteme kesim kağıdına altın ve beyaz eşyanın dışında bir de Iphone cep telefonu da eklendi. Sosyal medyada dolaşan talep listesi sosyal medyanın geyikleri arasına girerken "Urfa'dan kız almak günahtır" gibi yorumlar yapıldı.
Sosyal medyada dolaşan "Viranşehir'de bir kız isteme cezası" başlıklı listede başlık parası 20 milyar (bin) olarak belirtilmiş.

Listede istenen altının miktarı bile göz kamaştırıcı. Yatak odası, mutfak ve salon takımı istenen listede "evi ayrı olacak" diye de belirtilmiş. Bu tür istekler Şanlıurfa'da normal karşılansa da listeye ilk kez bir cep telefonu eklendiği görüldü.

Sosyal medyada dolaşan kız isteme kesim kağıdı listesinde kızın dayısını ikna etmek için 1 adet I phone (ayfon) 6 marka cep telefonu da talep ediliyor.


Sosyal medyanın geyikleri arasına giren listeye "Vay ben ölem. Allah'a şükürler olsun, bizim zamanımızda ayfon yoktu. Güler misin, ağlar mısın?, Tanzanya'da küçük bir ada ülkesi alınır bunlarla. Urfa'dan kız almak günahtır" gibi birbirinden komik yorumlar yapıldı.