Geçtiğimiz gün Sibel Can’ın kızı Melisa Can bir gece klübünden sarhoş olmuş şekilde çıkınca ertesi gün gündemdeki gerini almıştı. Küçük hanımın sarhoş olmasından çok ambulansla gece kulübünü terk ettiği iddiası şaşkınlık yaratmıştı.

KIZINA LAF SÖYLETMEDİ

Sibel Can, kızı Melisa’nın Reina’da alkolü fazla kaçırınca olay çıkarıp mekandan ambulansla kaçtığına dair iddialara öfkelendi: “Benim kızım öyle abukluklar yapmaz.” dedi.

Hatta Sibel Can çocuğu için rezervasyonu kendisinin yaptırdığını söyledi.

“Onu rahat bırakın. Zaten o gece eğlenmesi için rezervasyonu da kendim yaptırdım.”

NELER OLMUŞTU?

Ünlü şarkıcı Sibel Can’ın kızı Melisa önceki gece sabahın ilk ışıklarına kadar ünlü gece kulübü Reina’da arkadaşlarıyla birlikte eğlendi. Alkolün dozonu kaçıran genç kız, VIP kapısından dışarı çıktığında karşısındaki gazetecileri görünce panikleyip hemen gece kulübünün otoparkında görevlilerin kullandığı kulübeye saklandı.

Bir süre kulübenin içinde gizlenen Melisa, peşindeki gazetecileri atlatamaycağını anlayınca herkesi şaşkına çeviren planını sahneye koydu. Genç kızın, görevlilere rica edip bindiği otoparktaki bir ambulansla gece kulübünden ayrıldığı iddia edildi.

Siren çalarak yoğun trafiği aşıp gazetecileri de atlatan Melisa’nın ardından Kuruçeşme’deki bir benzincide inip, buradan başka bir otomobile geçtiği öğrenildi.