A.K., doğum gününü kutlamak için, geçen cumartesi gecesi nişanlısı M.A.K. ve annesi S.G. ile Barlar Sokağı'ndaki bir bara gitti.

Gecenin sonunda evlerine dönmek üzere bardan çıkan A.K., annesi ve nişanlısının gözleri önünde, plakası alınamayan, beyaz renkli bir otomobille yanlarına yaklaşan kişilerce kaçırıldı. Eşinden boşandığı öğrenilen anne S.G., Kuşadası İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne giderek, olayı bildirip, kızını kaçıran kişilerden şikayetçi oldu.

S.G., polisteki ifadesinde, “Kızımın doğum gününü kutlamak için bara gittik. Barda eğlenirken yan masadaki, 1'i kadın 4 kişilik gruptaki bir genç, kızımı dansa kaldırmak istediğini söyledi. Bunun üzerine, "Kızım nişanlı lütfen bir daha rahatsız etmeyin" diyerek, kendisini uyardım. Saat 03.00'te evimize dönmek üzere bardan çıktık. Bu sırada yanımıza yaklaşan, plakasını alamadığımız beyaz renkli otomobilden inen kişiler kızımı kaçırdı” dedi. S.G.'nin şikayeti üzerine harekete geçen polis, görgü tanıklarının ifadelerinden A.K.'yi kaçıran kişinin B.B. (24) olduğunu belirledi. Polis, A.K.'yi kaçırdığı ileri sürülen B.B.'ye yardım ve yataklık ettikleri ileri sürülen 8 kişiyi gözaltına aldı. Çevredeki MOBESE kameralarını da inceleyen polis, genç kızı kaçıran diğer zanlıların K.U. (30), E.B. (24) ve P.B. (23) olduğun tespit etti. Bunun üzerine geçen pazartesi günü zanlıların kaldığı Aydın ile Koçarlı İlçesi'nde operasyon düzenleyen polis P.B. ve E.B.'yi yakaladı. Zanlılara yardım ve yataklık ettikleri gerekçesiyle Y.A. (49), İ.B. (16), İ.B. (50), A.Ç. Aydın'da, İ.S. (30) de Koçarlı'da gözaltına alındı. Gözaltına alınan zanlıların ifadelerinden yola çıkan polis K.U.'yu da ertesi gün Koçarlı'da yakaladı.

PARAYLA ÖPTÜRÜYORMUŞ!
K.U.'nun ifadesinden yola çıkan polis, Koçarlı'daki İ.G.'ye ait bir eve, dün bir operasyon düzenleyerek, A.K.'yi kurtarıp, B.B.'yi de gözaltına aldı. B.B.'nin de ifadesinde anne S.G.'inin para karşılığında kızını erkeklere öptürdüğünü belirterek, “Ben de 300 TL karşılığında kendisiyle anlaştım. Gecenin ilerleyen saatlerde birlikte olmak isteğimi söyledim. Bu isteğimin reddedilmesi üzerine de A.K.'yi kaçırdım” dediği öğrenildi. Bunun üzerine polis, anne S.G.'yi de gözaltına aldı. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlılardan anne S.G., B.B., K.U., E.B. ve P.B. tutuklandı. Diğer 5 zanlı ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.