Öğrencisine tecavüz eden 56 yaşındaki emekli öğretmen Muhsin Ş."yi 18 yaşındaki kızı C."nin polise yaptığı ihbar ele verdi. Öğretmenin evinde ele geçirilen CD"lerde, Ş."nin öğrencisine tecavüz ederken çekilen görüntülerin de bulunduğu ortaya çıktı

Antalya Manavgat"ta, emekli öğretmen Muhsin Ş. (56), ilköğretimde 5 yıl okuttuğu, 14 yaşındaki kız öğrencisi K.S."ye “ders çalıştırma” bahanesiyle 2 yıl boyunca tecavüz etti. K.S., korktuğu için başına gelenleri kimseye anlatamadı.

Anne sakladı
Emekli öğretmeni, tecavüz görüntülerini bulan 18 yaşındaki kızı ihbar etti. Evde yapılan aramada, kızla ilişkilerinin kayıtlı olduğu CD"ler ele geçirilen emekli öğretmen tutuklandı. Arkadaşlarının dışladığı 8. sınıf öğrencisi okuldan alınırken, babasını yakalatan lise öğrencisi kız da İstanbul"daki yakınlarına sığındı.
Emekli öğretmeni, aynı okulun lise bölümünde okuyan 18 yaşındaki kızı C."nin polise yaptığı ihbar ele verdi. Babasının K.S. ile ilişkisinin görüntülerini gören C., olayı önce annesine anlattı. Ancak annesinin “çevredekilerin baskısından korktuğu için olayı gizlemesi” üzerine C., polise ihbarda bulundu. Emekli öğretmenin evine baskın yapan ekipler, 2 çocuk babası Muhsin Ş. ile suçu gizleyen eşini gözaltına aldı.
Evde yapılan aramada, Ş."nin kullandığı bilgisayar ile 200 CD"ye el konuldu. CD"lerde Ş"nin öğrencisine tecavüz ettiği görüntülerin de bulunduğu ortaya çıkarken, ifadesi alınan emekli öğretmen Muhsin Ş. adliyeye sevk edildi. Nöbetçi mahkeme, suçu gizlediği iddia edilen eşini serbest bırakırken, tecavüzcü öğretmen tutuklanarak cezaevine gönderildi. Olay sonrası bunalıma giren C.Ş."nin de Manavgat"ı terk ederek İstanbul"a gittiği öğrenildi.


Tecavüzü kameraya çekip tehdit etmiş
Emekli öğretmenin tehditlerinden korktuğu için tecavüze boyun eğdiği belirtilen K.S., polise şunları anlattı: “Öğretmenim ders çalıştırma bahanesiyle beni evine götürdü ve tecavüz etti. O gün tecavüz olayını kameraya kaydetmiş. Görüntüleri bana gösterip olayı kimseye anlatmamam için tehdit etti. Korkudan 2 yıl boyunca kimseye bir şey anlatamadım. Defalarca aileme anlatmayı düşündüm, yapamadım, psikolojim bozuldu. Olay ortaya çıkınca arkadaşlarım tarafından dışlandım. Bazı arkadaşlarım beni suçladı. Bu nedenle ailem beni okuldan aldı.” Kızına 2 yıl boyunca öğretmeni tarafından tecavüz edildiğini öğrenince şok geçiren otel işçisi baba M.S. ise “Duyduğum anda öğretmeni öldürmeyi düşündüm. Adalete güveniyorum, gerekli cezayı alacağından eminim. Bu saatten sonra tek derdim, kızımın sağlığına kavuşması” dedi.

MİLLİYET