Olay, saat 21.30 sıralarında Sırrın Mahallesi 617. Sokak'ta meydana geldi. İnternet kafe işleten Yusuf D., kız kardeşi ile boşanacağını öğrendiği eniştesi Mehmet Kaya'yı konuşmak için işyerine çağırdı. İddiaya göre, internet kafeye gelen enişte ile kayın biraderi arasında kısa süre sonra tartışma çıktı. Tartışma sırasında öfkelenen Yusuf D., üzerinde bulunan tabanca ile eniştesine ateş etmeye başladı. Silah sesi üzerine kafede bulunan müşteriler dışarı kaçarak, durumu polise bildirdi.

CESEDİ BATTANİYEYE SARILI BULUNDU

Tabancayla birkaç el ateş eden Yusuf D., iddiaya göre öldüğünü anladığı eniştesinin cesedini battaniyeye sardı ve ardından kapısını çektiği internet kafeden ayrıldı. Bu sırada ihbar üzerine olay yerine gelen polis, kilidini kırarak girdiği internet kafede Mehmet Kaya'nın cesedi ile karşılaştı.

YAKINLARI GÖZYAŞINA BOĞULDU

Olayı haber alan Mehmet Kaya'nın çok sayıda yakını internet kafenin bulunduğu sokağa geldi. Burada Kaya'nın ölüm haberini alan yakınları gözyaşına boğulup, ağıt yaktı. Fenalaşan bazı kadınlara ise olay yerinde hazır bekletilen ambulansta müdahale edildi. Yaşanan yoğunluk üzerine çok sayıda çevik kuvvet polisi de olay yerine gelerek güvenlik önlemi aldı.

KAÇAN ŞÜPHELİ ARANIYOR

Polis, yaklaşık 1 saat boyunca internet kafede inceleme yapıp, görgü tanığı ve sokak sakinlerinin bilgisine başvurdu. Çalışma sonunda yaşamını yitiren Kaya'nın cesedi otopsi için Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna gönderildi. Eniştesini öldürdükten sonra kaçtığı ileri sürülen Yusuf D.'nin yakalanması için başlatılan çalışma ise devam ediyor.