TÜRKİYE'yi Eurovision'da temsil etmeye hazırlanan pop şarkıcı Hadise, konser vermek için geldiği Kayseri'de, sahneye yaklaşık 2 saat geç çıktı. Önce ıslık ve alkışlarla protesto edilen Hadise, daha sonra izleyicilerini coşturdu.

Önce engelliler yararına düzenlenmek istenen ancak, ortaya çıkan sorunlar nedeniyle bir pastırma ve sucuk firması adına gerçekleştirilen Hadise konseri, 7 bin 500 kişilik Kadir Has Kongre Merkezi'nde yapıldı. Türkiye'yi Eurovision'da temsil etmeye hazırlanan Hadise, THY'nin tarifeli uçağının rötar yapması nedeniyle Kayseri'ye 40 dakika geç geldi. Dans ekibiyle birlikte kalacağı otele geçen Hadise, saat 19.30'da başlayacağı duyurulan ve afişlerde yer alan konserine 21.10'da geldi. Tepki gösteren seyirciler, konserin başlamaması nedeniyle eleştirilerini artırdı. Salondan ıslık ve alkışların yükselmesi üzerine break dans ekibi sahneye çıktı. Yaklaşık 30 dakika süren gösteri sonrası vakit geçirmek amacıyla seyirciler arasında yarışma düzenlendi.

Yarışmanın da bitmesine rağmen Hadise sahneye çıkmayınca salondaki gerginlik arttı. Seyirciler, özel güvenlik görevlileriyle tartışmaya başladı. Bu sırada sık sık Hadise'nin salona girmek üzere olduğu anons edildi. Salondaki ışıkların söndürülmesinin ardından Hadise, geldi. Mini etek ve göğüs dekolteli siyah elbisesiyle çıkan Hadise, lazer ışıklarıyla süslenen sahnede başta yeni parçası `Deli oğlan' olmak üzere sevilen şarkılarını seslendirdi. Hadise, İngilizce parçalarından da okuyarak, dinleyicilerini unutulmaz bir gece yaşattı. Konseri yaklaşık 5 bin kişi izledi.

HEDEFİM BİRİNCİLİK, OLMAZSA İLK 5

Kayseri'ye konser vermek amacıyla ilk kez geldiğini belirten Hadise, DHA'nın Euorivision'la ilgili sorularını yanıtladı. Türkiye'nin her tarafında konser vermek istediğini belirten Hadise, "Eurovision için çok mutluyum, TRT bu şansı bana verdiği için gururluyum. Çok çalışıyoruz. Şimdi şarkıları seçmeye başladık. Sonra performans ve kıyafetleri seçeceğiz. Hedefimiz elbeltte birincilik. Ama hiç olmazsa ilk 5'e girmektir" dedi.

Vatan