Nazilli Hacı Bektaşi Veli Derneği Halk Müziği Konseri düzenledi. Konsere konuk olarak gelen ünlü halk müziği sanatçısı Kıvırcık Ali sazı ve sesi ile izleyenleri büyüledi
Konser sağnak yağmura rağmen büyük ilgi gördü.
İki hafta önce yapılacak olan ve ertelenen Kıvırcık Ali Konseri dün akşam gerçekleştirildi. Nazilli Ahmet Şensan Kültür Merkezi'nde yapılan konsere sağanak yağmur nedeniyle katılım beklenmezken salonun tıka basa dolması Hacı Bektaşi Derneği Yönetimini sevindirdi. Dernek yararına gelen ünlü ses ve saz sanatçısı Kıvırcık Ali, izleyicilerini büyüledi. Sesi, sazı, yorumu ve esprileri ile kendisini izleyenleri eğlendiren sanatçı son günlerde yaşana terör olayları nedeniyle duyduğu derin üzüntüyü ifade ederek “Hepimiz kardeşiz. Türkiye'de yaşayan herkes birlik ve beraberlik içerisinde olmalı. Kardeşkanı dökenlerin, döktürenlerin elleri kırılsın. Bu olayların bir an önce bitmesi en büyük dileğimizdir” dedi.
CHP Nazilli İlçe Başkanı Atilla Talay, Hacı Bektaşi Veli Derneği Üyeleri, sivil toplum örgütü üyeleri ve 200'den fazla davetli konseri izledi. Dernek Başkanı Ali Çankır, yaptığı konuşmada konsere katılan yerel sanatçılara ve Kıvırcık Ali'ye ve derneğe destek veren konuklara teşekkür etti. Alevilerle ilgili kısa bir bilgilendirmede bulunan Çankır, Aleviler'in Anadolu'da yaşayan tarihsel ve sosyal geçmişi olan, diğer guruplarla benzeşen yapıları olmasına rağmen, farklı inançsal ve kültürel bir yapıya sahip olduğunu ifade etti.
Dernek bünyesinde bulunan ses ve saz sanatçılarının yaklaşık bir saat süren konserlerinin ardından sahne alan Kıvırcık Ali iki saat boyunca konser verdi.