İl Kültür Müdürlüğü Salonu’nda düzenlenen konsere Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, Ahi Evran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kudret Saylam, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Şahin, İl Genel Meclisi Başkanı Şuayip Soysal, Polis Meslek Yüksekokulu Müdürü Müslüm Kılıçaslan, İl Emniyet Müdürü Metin Aşık ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kısa bir süre içerisinde yoğun bir şekilde sürdürdüğü çalışmalarını tamamlayan Kırşehir Belediyesi Türk Halk Müziği Topluluğu, şef Levent Derinyol yönetiminde ünlü halk ozanı Neşet Ertaş’ın unutulmaz eserlerini seslendirdi.

Konser sonunda bir konuşma yapan Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, Türk Halk Müziği Topluluğuna teşekkür etti. Bahçeci, "Neşet Ertaş bizim, şehrimizin en büyük değerlerimizden biri, onun türkülerini dinlemek gerçekten de güzeldi. Ben geçen hafta kendisini evinde ziyaret ettim. Bu konserden de bahsettim. Hepinize çok selam söyledi. İnşallah biz, onun ismini yaşatmak noktasında elimizden gelen gayreti göstermeye devam edeceğiz." ifadelerini kullandı. Konuşmaların sonunda Başkan Bahçeci, topluluk adına şef Levent Derinyol’a çiçek verdi.