Aydınspor Kulüp Müdürü Muammer Kırmızı, Aydınspor eski Başkanı Ali Uzunırmak"ın döneminde imzasını attığı çek ve senetlerden dolayı kulübün 109 bin YTL"lik borcun altına girdiğini hatırlattı. Bu borç nedeniyle başta kendisi olmak üzere Aydınspor camiasının sıkıntılı günlerin yaşanmak zorunda kaldığına işaret eden Kırmızı, hapis cezası aldığı bu sorunun çözülmemesi halinde gerekirse Avrupa İnsan Hakları Mahkemesine (AİHM) bile başvurabileceğini belirtti.
Eski Başkan Ali Uzunırmak döneminde imza yetkisinin kendisinde olduğu için bugün hapis cezası ile yargılanma sürecine geldiğini belirten Aydınspor Kulüp Müdürü Muammer Kırmızı, “Başkan Uzunırmak bana tedirgin olmam gerektiğini söyledi. Ama mali ve yasal sorumluluklar benim üzerimde toplanmış bulunuyor. Başkan Uzunırmak kurulmuş olan şirket üzerinden kulüple ilgili harcamalarda bulundu. Bana da imzaları attırdı. Semih"e olan borç yüzünden 3 ay hapis cezası aldım , Yalovaspor"dan gelen Tevfik Baş"a verilen çekin karşılıksız çıkmasından dolayı da hapis cezası ile yargılanma durumum var. Mahkeme halen devam ediyor” dedi.
Kulüp Müdürü Muammer Kırmızı, tek isteğinin Ali Uzunırmağın kendisini bu sıkıntıdan kurtarması olduğunu kaydederek “Başkanımız bana söylediği sözlerin gereğini yapsın. Aydınspor Kulüp müdürü olarak ismim ve onurum zarar görüyor. Bu yargı sürecinin sonunu bekleyip gerekirse Avrupa İnsan Hakları Mahkemesine kadar gideceğim” diye konuştu.