Ziyaretçi akınına uğrayan Fuar, İzmir Valisi Mustafa Toprak, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Müsteşarı Vedat Mirmahmutoğulları, TİGEM Genel Müdürü Mustafa Avcı, Et ve Süt Kurumu Başkanı İsmail Kemaloğlu tarafından açıldı. Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Müsteşarı Vedat Mirmahmutoğulları, Aydın İli Kırmızı Et Üreticileri Birliği standını da ziyaret ederek Birlik Başkanı Altan Bilgen, Başkan Yardımcısı İbrahim Arık ve diğer yetkililerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Fuara birçok otobüs kaldırarak örgütlü üyelerinin de katılımına imkân sunan Aydın İli Kırmızı Et Üreticileri Birliği Başkanı Altan Bilgen, fuarların önemine dikkat çekti. Başkan Altan Bilgen, Türk Hayvancılık sektörünün gelişimini engelleyen sorunlara teknolojik çözüm alternatifleri sunulması hedeflenen fuarın amacına ulaştığını belirtti. 4 gün süren Fuar da Aydın İli Kırmızı Et Üreticileri Birliği Örgütlü Üyesi Şenol Dönmez de 1 tonluk ‘Kral’ Adlı Belçika Mavisi danasını sergiledi.

Fuar Organizasyonu, düzenlenen ödüllü yarışmalar, ziyaretçilere yönelik tadımlar ve renkli etkinliklerle üreticiler ve Hayvancılık sektörü temsilcilerinin yanı sıra tüm katılımcılara keyifli bir hafta sonu yaşattı.

Üyelerine faydası olacak bu tür Fuarlara katılımların devam edeceğini ve tüm imkânlarıyla örgütlü üyelerini haberdar edeceklerinin bilgisini veren Başkan Altan Bilgen, yoğun talep ve ilgilerinden dolayı tüm katılımcı örgütlü üyelerine teşekkür etti.

2-025.jpg

3-008.jpg