AYDINPOST ÖZEL

Aydınpost, Eczacı Odasındaki gelişmeleri aktarmaya devam ediyor. Oda 2. Başkanı Can Kıranbağlı, eski başkan için neler dedi?
Aydınpost şu anda yönetim kurulu ikinci başkanlığına gelen Can Kıranbağlı da önemli açıklamalarda bulundu.

DEMEKKİ KARARDA HAKLIYMIŞIZ

Bahri Erkurt"un başkanlığını etsiz bulduğunu söyleyen Kıranbağlı, “Eski başkan üyeleri küstürdü. İnisiyatifte aciz kaldı. Omuzlarda rütbeyle değil, gönülde sevgiyle çalışmak lazım. Bahri bey beni eleştirmiş fakat kendisi için de genel sekreteri olmamı istemişti. Şimdi ne diye beni eleştiriyor ki onu anlayamadım” dedi.

Erkurt"un kızgınlıkla konuyu farklı noktalara taşıdığını söyleyen Can Kıranbağlı “Zaten bir rahatsızlık vardı. Biz kendisine zaman tanıdık. Bekledik açıkçası. Yaptığı açıklama beni üzdü. Verdiğimiz kararda haklıymışız demek ki buradan ben bunu anlıyorum. Bizler eczacılara hizmet etmek isterken bu konularla uğraşmamalıyız diye düşünüyorum. Bahri bey yönetim kurulundaki arkadaşlara haksızlık etmiştir” diye konuştu.

Kıranbağlı ayrıca, “Yönetimin siyasi bir eğilimi yok. Ben genel sekreter olup olmadığıma bakmıyorum. Önemli olan hizmet etmektir. Gerekirse de ayrılırım” dedi.