Kipa (Kitle Pazarlama Ticaret ve Gıda Sanayi A.Ş.), şirket kuruluşunun 15"inci yılını, avantajlı fiyatlar, indirim fırsatları ve etkinlikler sunarak, müşterileri ile birlikte kutluyor.

İlk kurulduğu günden bu yana geleneksel kampanyaları ve renkli aktiviteleri ile Ege"den tüm Türkiye"ye ulaşmayı sürdüren Kipa, 15"inci yaşını kutlamanın mutluluğunu, şölen havasında yaşıyor.

Tüm Türkiye"deki Kipa mağazaları, 31 Ekim - 14 Kasım tarihleri arasında devam eden “15"inci Yaş Kampanyası” kapsamında, tekstilden mutfak eşyasına, temel gıdadan ayakkabıya, spor malzemelerinden elektronik eşyaya, temizlik ürünlerinden taze meyve-sebzeye kadar çok sayıda üründe yüzde 45"e varan indirim imkanı sunuyor. Kipa"nın 15"inci doğum günü, çeşitli aktiviteler ve eğlenceler ile de kutlanıyor.
İzmir"de 1992 yılında 100 ortaklı bir girişim olarak kurulan Kipa"nın, ilk mağazası olan Bornova Kipa 1994 yılında faaliyete geçmişti. İzmir dışındaki ilk mağazası olan Denizli Kipa"yı 2001 yılında faaliyete geçiren Kipa, ardından Antalya ve Bodrum mağazaları ile hız verdiği tüm Türkiye"de mağaza açma hedefinde büyük adımlar atarak, bugün, Trakya, Marmara, İç Anadolu ve Ege Bölgesi"nde, 25 hipermarket ve 31 ekspres olmak üzere toplam 56 mağazası ile hizmet veriyor. Kaliteli ve çok çeşitli ürünleri uygun fiyatlara sunarak alışverişe yeni bir boyut getiren Kipa, birbirinden avantajlı kampanyaları ile alışverişi keyfe dönüştürüyor.
Kipa, 10 yıldır sürdürülen geleneksel “Ne Alırsan 1 YTL” kampanyası ile “Sözümüz Söz Daha Ucuzu Yok” ve “Son Fiyat” gibi kampanyalarını, mağaza açtığı tüm bölgelerin halkı ile tanıştırıyor. Aynı zamanda, “Elektronik Günleri” ve mevsimlere özel festivallerini de gittiği bölgelere taşıyan Kipa, bulunduğu kentlerde farklı yaşam alanları yaratıyor.
Kipa"nın “15"inci Yaş Kampanyası” kapsamında, ısıtıcılar, spor ve seyahat malzemeleri, elektronik eşyalar ve gıda kategorilerinde, 5"er günlük dönemleri kapsayan yüzde 25, yüzde 35 ve yüzde 45 oranında indimler sunuluyor.
Kipa, ayrıca, kampanya kapsamında, İş Bankası Maximum kart sahiplerine 100 YTL"lik alışverişlerinde 15 YTL ilave Maxi Puan veriyor.
Kipa 15"inci yaş kutlamalarını, festival ve etkinliklerle de renklendiriyor. Gelenekselleşen “Kipa Şarap Festivali”ni 31 Ekim – 13 Kasım tarihleri arasında İzmir"deki tüm mağazalarında gerçekleştirilen Kipa, şarap severleri en seçkin şarap çeşitleri ve şarap bilimcileriyle buluşturuyor. Yarışmalar, aktiviteler ve seminerler ile bir araya gelen şarap severler, festival kapsamında her çeşit şarabı en avantajlı fiyatlarla satın alma imkanına da kavuşuyor.
Kipa AVM"lerdeki etkinlikler sürüyor
Kipa"nın 15"inci doğum günü, alışveriş merkezlerinde gerçekleşen çeşitli aktiviteler ve eğlenceler ile de kutlanıyor.
Çiğli Kipa"da gerçekleştirilecek etkinlikler arasında, öykü yazarı Mavisel Yener"in 12 Kasım Pazartesi günü saat 15.00"te gerçekleştireceği imza gününün ardından, 13 Kasım Salı Günü saat 18.00"de, Kent Hastanesi işbirliğinde “Diabet ve Sağlıklı Yaşam” konulu bir seminer gerçekleşiyor. Aynı gün, Çiğli Kipa"da 14.00-22.00 arasında kan şekeri ve vücut yağı ölçümü de gerçekleştiriliyor.
Balçova Kipa"da da, 10 Kasım Atatürk"ü Anma Günü ve Atatürk Haftası dolayısıyla, zeybek gösterileri ve koro şarkıları dinletisi ile kutlanan 15"inci yaş, 10-16 Kasım tarihleri arasında, Edirne Kipa"da Atatürk Sergisi, Konya Kipa"da Kumandalı Araba Yarışları ve mini golf etkinliği, Çorlu Kipa"da ise satranç turnuvaları ve sürpriz armağanlar ile kutlanıyor.