Nişanlıların, düğünden iki gece önce yapılan kına gecesinde kavga edip ayrıldıkları ortaya çıktı.

Fenerbahçeli 24 yaşındaki futbolcu Burak Yılmaz, 30 Mart akşamı Antalya'da aile arasında yapılan sade bir törenle kendisinden bir yaş küçük İstem Atilla ile nişanlanmıştı. Yaklaşık 3 yıldır birlikte olan ve düğün tarihi olarak 19 Haziran Cuma akşamını seçen ikili, düğün hazırlıklarını tamamlayarak geçen hafta İstanbul'dan Antalya'ya geldi. Düğün için Kundu turizm bölgesindeki 5 yıldızlı Titanic Beach Resort Otel ayarlandı ve 250 kişilik rezervasyon yaptırıldı. Burak ve nişanlısı, düğünden iki gece önce Çarşamba günü evde yapılan kına gecesinde tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine iki sevgili, kavga edip ayrılık kararı aldı. İki tarafın ailesinin 24 saat süren ikna çabaları, ikiliyi barıştırmaya yetmedi. Düğün ve nikah töreninin iptal olduğu dün konuklara bildirildi.

Olaylar üzerine bunalıma girdiği ve telefonlarını kapatarak kimseyle görüşmediği öğrenilen Burak, dün gece İstanbul'a döndü.

Törenin genç kızın son anda evlenmekten vazgeçmesi üzerine iptal edildiği ileri sürülürken, genç futbolcunun babası Fikret Yılmaz, "Bunlar genç. Tartıştılar ve ayrılık kararı aldılar. Birbirlerini terk etme söz konusu değil. İkna edemedik" dedi.