AYDINPOST ÖZEL

Aydınspor tesislerinde 40 takımın katıldığı yardım amaçlı futbol turnuvası sona erdi.
Sosyal hizmetlerden 20 çocuğa çeşitli elbiseler alındığı turnuvada, kimsesiz çocuklarında içinde bulunduğu yaklaşık 500 kişiye yemek verildi.
Yavuz Çetin"in organize ettiği turnuvanın final maçını ise çarşı kuaför grubundan Faruk Bacaksız"ın antrenörlüğünü yaptığı Asiler ile Hava Astsubaylarından oluşan Darbeli Matkap oynadı. 3-2"lik skorla Asiler"in kazandığı karşılaşma sonra Asiler turnuvanın şampiyonu olurken, üçüncülük maçını ise Vitamin Pide Salonu kazandı.
Organizatör Çetin, “Turnuva boyunca desteklerini bizden esirgemeyen Aydınspor Başkanı Cemal Özdemir"e çok teşekkür ediyoruz. Turnuvanın amacı, kimsesiz çocuklara destek olmaktı ve amacımıza ulaştığımız düşünüyoruz. Turnuvamıza katkı sağlayan Sinan Restaurant Sahibi Cihat Sinan"a, Yeni 24 Restaurant Sahibi Hilmi Beye, Meşhur Kebapçı Hacı"nın Yeri Osman Nuri Beye teşekkür ediyoruz. Bundan sonraki dönemlerde desteklerin devamıyla birlikte daha güzel organizasyonlara imza atacağımızı düşünüyorum. Ayrıca turnuvalarımızı yakından takip eden Aydınpost"a da haber destekleri için şükranlarımızı sunuyoruz” diye konuştu.

Fotoğraflar: Aydınpost Özel