ÇİLLER, YILMAZ OLMAZ...

"Geçmişte siyaset yapanlar etrafında yeni bir siyasi oluşum kurulacağına inanmıyorum. Şu anda benimle bağlantılı yoğun talepler var. Ama siyaset elbette ki kadro işidir. Ben de şu anda bir ekip ve kadroya yönelik bir organizasyon içinde değilim.

LİDERLİĞE GÖZ KIRPTI

Bu saatten sonra kimsenin peşine takılmam. Bugüne kadar ben hiç siyasi mücadele yapmadım. Bir yeri ele geçireyim diye kavga dövüş de yapmadımTaktik de geliştirmedim.
Ancak Türk demokrasisinde mekanizmalar ve siyaset kültürü baştaki insana göre şekilleniyor. Hep iyi niyetlerde bulunarak yola devam ederken, 16 yılın sonunda Türkiye'nin ihtiyacı olan siyaset kültürünün yerleşemediğini görüyorum. Bunun yerleşebilmesi için mücadeleyi tam yapabilmek için artık kimsenin peşine takılmam gerektiğine inanmıyorum.

YANINDA KİMLER VAR?

"Şu anda benimle birlikte olan isimleri açıklamak erken. Yanımızdakilerin gözükmesi için beklemek gerektiğine inanıyorum.

AKP'Yİ İĞNELEDEĞİ

"AK Parti'nin programını okuduğunuzda hemen bazı şeyleri farkedeceksiniz Daha doğrusu AK Partinin programı benim tarzım. Yani benim tarzıma uymayan ne görüyorsanız hepsi AK Parti'ye aittir. "

BİZİM PARTİ Mİ?

Bizim Gazete'nin isminin beğendiğini söyleyen Şener, 'Kuracağınız yeni partinin adı da böyle olabilir mi?" sorusuna "Adınızı beğendim ama, kuracağımız parti 'bizim' değil, 'hepimizin' partisi olur" karşılığını verdi.