Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın, Suriye'deki katliama tepkisi Denizli'de de devam etti.
Bazı ülkeleri Suriye'deki katliama sessiz kalmakla eleştiren Başbakan, "Hiç kimse kenara çekilip elini kolunu bağlayarak oturamaz." dedi.
Suriye'deki katliama sessiz kalan ülkelere seslenen Başbakan Erdoğan, "Katilin kimliği çok mu önemli sizin için. Saddam Halepçe'de katliam yaparken Kaddafi Sirte'de katliam yaparken suç oluyor da Beşşar Esed Hama'da katliam yapınca suç olmuyor mu?" şeklinde konuştu.
Başbakan, sözlerini şöyle sürdürdü:
“Bugün yine Hama'da, Hama’yla birlikte Suriye'nin diğer kentlerinde yapılan katliamı sessiz tepkisiz umursamaz şekilde izleyenler, akan kanın kendi ellerine kendi yüzlerine sıçrayacağını bilmelidir, görmelidir."
“Sen Neden Onların Kuyruğuna Takılıyorsun?”
Başbakan, daha sonra ekonomideki gidişatı anlattı, ekonomi üzerinden hükümete yüklenen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu eleştirdi.
Başbakan Erdoğan, "Ne diyor bu rakamlar yanlış Türkiye dünyada en hızlı büyüyen ikinci ekonomi değil diyor. Bunların isminin başında hesap uzmanı sıfatı var. Ama bunlar gösterge okumayı dahi bilmiyorlar. Yahu Türkiye'ye bu haksızlığı zaten uluslararası bazı derecelendirme kuruluşları yapıyor. Sen neden onların kuyruğuna takılıyorsun." dedi.