3 sene önce dayak yiyip mahkemelik olduğu eski sevgilisi Chris Brown ile görüşmesini yasaklayan menajerlerine “ben istediğimi yaparım” diyerek baş kaldıran Rihanna, dergiye unutamadığı sevgilisi ile tekrar barıştığını açıklıyor.

Rihanna, söyleşide, etraftan ters tepki alacağını bildiği halde, kendisini kimsenin Chris Brown’dan uzak tutamayacağını söylüyor ve şöyle devam ediyor; “Hakkımda söylenenleri kabul etmesem de herkesin fikrine saygım var. Atıp tutmakla harcadıkları vakitlerine yazık ama ben yine de kin tutmuyorum.”


Brown ile arasında geçen bu olayın kendisini çok etkileyip haliyle iz bıraktığını da saklamayan Rihanna, o anki halini “kızgın, üzgün ve şaşkına dönmüş” olarak tanımlıyor.


Rihanna, böyle bir durumun ayrıca halka karşı sergilediği sahte imajından sıyrılıp, kendi yüzünü göstermesinde nasıl faydası olduğunu şu şekilde anlatıyor:

“Olay medya’ya yansıdığında, artık herkes hakkımda herşeyi biliyor dedim . Her ne kadar utanmış olsam da kendimi üzmeye devam etmek yerine bu durumu fırsat bilip, halka, hayranlarıma kendimi tanıtmaya başladım. İyi, kötü, her yönümle, hakkımda tüm gerçekleri bilsinler istedim. “ diyen Rihanna “ve şimdi de onlardan hiç birşeyi saklamıyorum” diyerek söyleşiyi noktalıyor.


Rihanna’nın yönetim takımına meydan okumasının nedeninin, onu çok çalıştırdıkları olduğu ve ünlü şarkıcının artık kendisine zaman ayırmak istediği söylenmekte.

Menajerler ise Rihanna’nın, sırf onları kışkırtmak için Chris Brown ile albüm yapmasından korkmakta.