Ünlü top model Adriana Lima, ' Var Mısın Yok Musun'a yarışmasına katıldı.
İstanbul'da kendisine gösterilen ilgi karşısında çok duygulandığını söyleyen ünlü modele yarışma sırasında yarışmacılar çeşitli hediyeler verdi. Ilıcalı ise ünlü sanatçıya üzerinde Ayasofya minyatürü bulunan bir yüzük hediye etti.

Gençken çok zayıf olduğunu söyleyen Adriana Lima" Bacaklarımı saklardım. Çöp gibi olduklarını sanırdım. Hep uzun etek giyerdim. Kimse benimle takılmak istemezdi" dedi. Bu sözler üzerine Ilıcalı, "O arkadaşlar herhalde kördüler" diyerek espri yaptı.

Roberto Carlos VE ALEX YAYINA KATILDI

Fenerbahçe'nin Brezilyalı futbolcuları Alex ile Roberto Carlos, Adriana Lima ile progrüma bağlanarak Brezilya'yı çok iyi temsil ettiği için Adriana'dan gurur duyduklarını söylediler.. Lima, iki yıldız futbolcu ile Türkiye'de bu şekilde konuşmaktan mutlu olduğunu belirtti. Carlos ,çok fazla parasının kalmadığını söyleyerek ve Acun'dan davet beklediğini söyledi.

75 BİN TL KAZANDI

Son ikiye 150 bin ve 100 TL'lik kutularla kalan Lima, Hamdi Bey'in 75 bin TL'lik teklifini kabul etti. Lima'nın kutusunda ise 100 TL çıktı. Adriana'nın kazandığı ödül Çocuk Kanserleri Sevgi ve Dayanışma Derneği'ne bağışlandı.