CİNSEL saldırı suçlamasıyla yargılanan IMF eski Başkanı Dominique Strauss-Kahn (DSK) ile ‘tecavüz mağduru’ otel görevlisi arasındaki diyalog basına sızdı. Polis kaynaklarının verdiği bilgiye göre, New York’taki lüks otel odasında DSK tarafından sıkıştırılan ve kaçmak için her yolu deneyen 32 yaşındaki kadın, “Müdürüm koridorda” diye yalan söyleyerek Strauss-Kahn’ın gözünü korkutmaya çalıştı. Ancak bu sözler DSK’yı yıldırmaya yetmedi. Bunun üzerine Gine asıllı kadın yalvarmaya başladı: “Lütfen durun. Bu işe ihtiyacım var, bu işi kaybedemem. Bunu yapmayın.
 
İşimi kaybederim. Lütfen, lütfen yapmayın! Lütfen durun!” Kadının bu sözlerine, “Hayır, bebeğim.
 
Merak etme, işini kaybetmeyeceksin. Lütfen bebeğim, endişelenme” diye cevap veren DSK “Sen benim kim olduğumu bilmiyor musun?” dedi ve saldırmaya devam etti. Polis kaynaklarının ifadesine göre, DSK’nın elinden bir an için kurtulan kadın, kapıya doğru koşarken kayıp, dizlerinin üstüne düştü.
 
Taciz turu başlattı
 
Strauss-Kahn’ın tutukluluk hali New York’ta bir gökdelende devam ediyor. Strauss-Kahn’ın kaldığı sokaksa, turistler için adeta bir cazibe merkezi haline geldi. Tur otobüsleri rotalarını Broadway’de bulunan 71 nuramalı binaya çevirdi. (star)