Kıllı vücudu ve kendine özgü konuşmasıyla internette 5 milyonu güldüren Gökbakar, aynı rekoru sinemada bekliyor

Şahan Gökbakar'ın 'Recep İvedik' karekteri, önceki akşam düzenlenen galasıyla beyazperdeye 'merhaba' dedi. Filmin galasına Şahan Gökbakar, filmin yönetmeni Toğan Gökbakar, yapımcısı Faruk Aksoy ve film ekibinin yanısıra, Tuluğ Çizgen, Volkan Can, Fatma Toptaş gibi oyuncular ve çok sayıda basın mensubu katıldı. Filmin yapımcılarından Faruk Aksoy, gala öncesi yapılan basın toplantısında 'Kıllı adama bu kadar yatırım yaptık. İnşallah kazanırız' şeklinde temennilerini dile getirdi.
FRAGMANI 5 MİLYON KİŞİ İZLEDİ

Filmde kıllı karakter olan Recep İvedik'i canlandıran Şahan Gökbakar, 'Çekimler boyunca kıllarımı temizlemek için yaklaşık 18 ton aseton kullandım' diyerek espri yaptı. Gökbakar, 'Kemal Sunal'ın canlandırdığı gibi seri filmlerinden yapmak istiyoruz. Onun gibi olamayız ama onun filmleri gibi seri yapmak istiyoruz' dedi. Filmin yönetmeni Toğan Gökbakar ise, 'Ağabeyim herhalde tanıdık bir yönetmenle çalıştığı için kapris yapmadı' dedi. Çekimleri yaklaşık 1 ay süren ve 22 Şubat'ta izleyicilerin karşısına çıkacak filmin fragmanı, Youtube'de 5 milyon tıklanarak, dünyanın en çok izlenen 11. videosu unvanını aldı.


Bir cüzdan bulur hayatı değişir

Filmin konusu ise oldukça ilginç. Yolda arabayla giderken biri cüzdanını düşürür ve sokaklarda yaşayan bir adam, tam cüzdanı kapıp kaçacakken Recep İvedik, cüzdanı adamdan alır ve sahibini bulup teslim eder. Cüzdanın sahibi olan iş adamının ısrarıyla otelde kalan İvedik, çocukluk aşkı Sibel ile burada karşılaşır. İvedik, kendini hatırlamayan çocukluk aşkına kendini beğendirmek için uğraşırken başına gelmedik kalmaz.