Avrupa'da satışa çıkan kilitsiz ve kontratsız iPhone 4S modelleri ABD'de de piyasaya sürülüyor. 16, 32 ve 64 GB'lık modellerin fiyatı sırasıyla 649, 749 ve 849 dolar.
 
Apple'ın sitesi üzerinden satışa sunulan modelleri kilitsiz ve kontratsız olarak satın almak mümkün. Özellikle Türkiye gibi fiyatların vergiler ve kur farkından dolayı yüksek olduğu ülkelerde yaşayanların tercih ettiği bu modeller meraklılarını heyecanlandıracak gibi görünüyor.
 
Avrupa'da Avro kurundan satıldığı için dolar olan ABD fiyatı Avrupa kıtasında Avro oluyor. Bu da kur farkından dolayı fazla para ödemek anlamına geliyor. Örneğin 16 GB'lık iPhone 4S modelini ABD'den alırsanız bugünkü kur ile 1150 TL  ödüyorsunuz. Avrupa'dan aldığınızda ise fiyat 1575 TL oluyor. Yani arada yaklaşık 400 TL fark bulunuyor.
 
Türkiye'de henüz resmi olarak satılmayan iPhone 4S'in satışa sunulduğunda tahmini fiyatının 2000 TL'den aşağı olmayacağına kesin gözle bakılıyor. Hal böyle olunca birçok kullanıcı için özellikle ABD'den telefon getirmek çok daha mantıklı görünüyor. Tabi yurtdışından gelen modelleri kullanabilmek için pasaport kaydı gerektiğini de unutmamak lazım.