Almanya"da 3 çocuk babası rahip, kiliseye giden bir kadınla önce dua etti, sonra takdis (kutsama) şarabıyla sarhoş ettiği kadına tecavüz etti. Rahip görevden alındı.

Almanya"da evli ve 3 çocuk babası 49 yaşındaki rahip Michael G. kiliseye giden bir kadını takdis (kutsama) şarabıyla sarhoş edip tecavüz etti. Skandal, 32 yaşındaki Susanne N."nin şikâyeti üzerine ortaya çıktı. Bild Gazetesi"ne konuşan kadının ifadesine göre olay şöyle gerçekleşti:

ÖZÜR DİLEDİ

“17 Kasım"da dua etmek için kiliseye gittim. Dua ettikten sonra rahiple ikimiz kaldık. Rahip bana sürekli şarap ikram etti. İçmeye zorladı. Sonra bir anda gözlerim karardı. Kilisedeki banklardan birine oturdum. Beni öpmeye çalıştı. Daha sonra pantolonumu çıkardı. Hırıltılarını duyuyordum. Karşı koyamadım. Bayıldığım için sonrasını hatırlamıyorum. Ertesi gün kilisede taşların üzerinde uyandığımda rahip yanımda yatıyordu. E-posta atıp özür diledi. Ancak cezasını çekmesini istiyorum.” Kadının şikâyeti üzerine görevden alınan rahip hakkında tecavüz suçlamasıyla dava açıldı.