Nazilli’ye bağlı İsabeyli beldesini ziyaret eden AK Parti Aydın Milletvekili Gültekin Kılınç, İsabeyli Belediye Başkanı Kuvvet Erim’den yapılan son çalışmalar hakkında bilgi aldı. Kılınç, ziyaretlerine yeni bitirilen spor tesislerini gezerek başladı. Amatör müsabakaların oynandığı futbol sahası ve sporcu dinlenme lokalini inceleyen Kılınç, başarı için böyle komplekslere ihtiyaç duyulduğunu ifade etti.
Nazilli’ye bağlanması gündemde olan İsabeyli’nin her geçen gün yaşanabilir bir belde kimliğine büründüğünü ifade eden Belediye Başkanı Kuvvet Erim, “5 bini aşan nüfusuyla şirin bir belde görünümündeki İsabeyli, doğal dokusu, planlı mimarisi, geniş ve temiz caddeleriyle ön plana çıkıyor. Son yıllarda bunlara eklenen spor tesisleri ve belediye araç parkı, İsabeyli’nin zenginliği olarak göze çarpıyor. Beldemizdeki spor tesislerinden sporcuların yanında İsabeyli’de yaşayan vatandaşlarımızda yararlanıyor. Göreve geldiğim günden bu yana İsabeyli’nin kalkınması için gerekli bütün çalışmaları yapmaya devam ediyorum. Belediyeye ait çeşitli işletmelerden 2011 yılını 21 milyon 967 bin TL gelirle kapattık. Genişleyen araç parkuru için yeni bir garaj ve atölye binası inşa ettik. Belediye olarak beldemiz genelinde her türlü ihtiyaca cevap verecek bir donanıma sahip durumdayız. Uygulamaya geçirilecek projeleri en ince ayrıntısına kadar değerlendiriyoruz” diyerek, desteklerinden ötürü Gültekin Kılınç’a teşekkür etti.
AK Parti Aydın Milletvekili Gültekin Kılınç ise, vatandaşın mutlu ve huzurlu bir yaşam için belediye hizmetlerinden azami yararlanması gerektiğinin altını çizerek, “Yaşanabilir şehirler için belediye hizmetlerinin önemi yadsınamaz. AK Parti, belediye hizmetleri alanında farkını açıkça ortaya koyuyor. Yönetime geldiğimiz yerlere bir bakın, değişimi net bir şekilde göreceksiniz. Bunda gayretli ve özverili belediye başkanlarımızın katkısı çok fazla. AK Parti bir okul gibi. Bu okulda öğretilen temel ders, millete efendilik değil, hizmetkarlık dersidir. AK Partili belediye başkanlarımızın ortaya koyacağı çalışmalar bizim için çok önemli, çünkü önümüzde bir yerel seçim var. Önümüzdeki süreç bizim 2014 başarımızın bir altyapısı olacak. Vatandaş 2014’te hizmeti oylayacak. Bunun için işi sıkı tutmak gerekiyor. Hedefimiz Aydın genelindeki bütün belediye başkanlıklarını kazanmak olmalı. Bunun için çalışıp, planlamamızı ona göre oluşturmalıyız” diye konuştu.
Belediye Başkanı Kuvvet Erim’i kazandırdığı tesisler ve ortaya koyduğu başarılı çalışmalar için kutlayan Gültekin Kılınç, İsabeyli’nin birçok yerleşim yerine örnek teşkil ettiğini ifade etti. Başkan Erim’in belediyeciliği ve yöneticiliğini öven Kılınç, “Kuvvet Başkanımıza İsabeyli dar geliyor” diyerek sözlerine son verdi. 

20120106ay504416.jpg