12 Haziran 2011 seçilerinden sonra Aydın’da çalmadık kapı bırakmadığını, vatandaşların taleplerini ve sorunlarını yerinde dinlediğini ifade eden Gültekin Kılınç, “70 bin kilometre yol kat ettim. Milletimize hizmet için çıktığımız bu yolda çalışmaya devam edeceğiz” dedi.
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘’Sıkılmadık el, Çalmadık kapı bırakmayacaksınız’’ sözünü kendine şiar edindiğini ve Aydın il genelinde bir yılda 70 bin kilometre yol kat ederek vatandaşların sorunlarını dinlediğini anlatan Kılınç, hükümetin ekonomi politikalarını da değerlendirdi. Siyaseti vatandaşa hizmet için yaptıklarını ve millete rağmen siyaset yapma döneminin bittiğini ifade eden Gültekin Kılınç, “AK Parti olarak millete hizmet etme gayeti içerisindeyiz. Milletvekili seçildikten bugüne kadar 70 bin kilometre yol kat edip Aydınlı hemşerilerimin sorunlarına çözüm bulmaya çalıştım. Bundan sonra da halkın içinde, halka birlikte siyaset yapmaya onların sorunlarına çözüm bulmaya devam edeceğim” dedi.
Dünyanın bir çok ülkesinde yaşanan ekonomik sorunlara rağmen Türkiye ekonomisinin dimdik ayakta olduğunu da ifade eden AK Parti Aydın Milletvekili Gültekin Kılınç, “AK Parti’nin en büyük hedefi 2023 yılında Türkiye’yi dünyanın en büyük 10 ekonomisinin içine sokmaktır. 10 yıl öncesinin Türkiye’siyle bugünkü Türkiye arasında siyahla beyaz kadar fark var. Nereden nereye geldik. Artık millete rağmen siyaset yapma dönemi bitmiştir. Millet için siyaset yapma devri başlamıştır. AK Parti’nin aldığı yüzde 50’lik oy bunun en büyük kanıtıdır’’ diye konuştu.