Söke Terziler ve Tuhafiyeciler Odası genel kurulunda divan başkanlığını Aydın esnaf odaları birlik başkan vekili Coşkun Okay yaparken; Divan Katipliklerini Aydın esnaf odaları birliği yönetim kurulu üyesi Yalçın Pektaşoğlu, sicil memuru Yasemin Eren, oda üyeleri Halim Kara, Fatma Karakaya Avcıoğlu üstlendi.

Genel kurulun açılışında konuşan Terziler ve Tuhafiyeciler Odası Başkanı Salih Kılıç genel kurula katılan ve odalarına sahip çıkan oda üyelerine teşekkür ederek, “Esnaflar olarak sıkıntılı bir dönemin içindeyiz. Bu dönemi aşmak için elimizden geleni yaptığımızın, herkesin yanında olduğumuzdan kimsenin kuşkusu olmasın” dedi.

Odaya kayıtlı 368 üyesi bulunan Terziler ve Tuhafiyeciler Odası"nda 358 oy kullanmaya haiz oda üyesinin bulunduğu öğrenildi. Yeterli çoğunluğun sağlanarak gerçekleşen genel kurulda Söke Terziler ve Tuhafiyeciler Odası Başkanlığa Salih Kılıç yeniden getirilirken, Durmuş Ali Özbaşlı, Fahrettin Battal, Halide Ateş, Ramazan Kumral, Metin Özcan, Ergun Koyunsev oda yönetiminde yer alan isimler oldu. Denetim Kurulunda ise Yasemin Gürsoy, Mustafa Kartal, Hüseyin Dedeoğlu yer aldı./iha