F.BAHÇE Asbaşkanı Abdullah Kiğılı, şampiyonluk yolundaki rakiplerine meydan okudu. Dün Şükrü Saracoğlu Stadı"ndaki "FenerAlarm" projesinin tanıtım toplantısında, basın mensuplarına iddialı açıklamalar yapan Abdullah Kiğılı, Beşiktaş derbisinden 3 puanla ayrılacaklarını söyledi.

"GOLLER G.ÜNAL"DAN"

SELÇUK, Santos, Bekir, Vederson, Volkan Demirel ve Özer"in de katıldığı tanıtım projesinde konuşan asbaşkan, şu ifadeleri kullandı: “Ben G.Saray maçının da skorunu tahmin ettim. Bir tek golcüyü bilemedim. Ben Güiza dedim ama Selçuk attı. Beşiktaş"ı 2-0 yeneceğiz. Goller de yeni golcümüz Gökhan Ünal"dan gelir.

BUNDAN sonra hiç kimseye Fenerium bayiliği verilmeyecek mağazalarımızı kendimiz açacağız. Kısa dönem içinde Fener Su, Fener Ayakkkabı, Fener Terlik projelerimiz olacak. Önümüzdeki 3 ay için 6 milyon TL kulübe gelir bırakacak projelerimiz var.”

Es-Es"ten Kocaman atağı

F.BAHÇE Sportif Direktörü Aykut Kocaman"ın, sezon sonunda teknik direktörlüğe döneceği iddia edildi. Bu sene Es-Es"le sözleşmesi bitecek olan Rıza Çalımbay"la anlaşılamaması durumunda Eskişehirspor yönetiminin Kocaman"a teklif götürmesi bekleniyor. - vatan